Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Eυχαριστούν τον “απερχόμενο σύντροφο Διοικητή Π.Παπαδόπουλο για το σοβαρό έργο στα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία”

Eυχαριστούν τον “απερχόμενο σύντροφο Διοικητή Π.Παπαδόπουλο για το σοβαρό έργο στα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία”

Η «Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου», ευχαριστεί «τον απερχόμενο σύντροφο Διοικητή ΚοΠ.Παπαδόπουλο για το σοβαρό έργο που πρόσφερε κατά την θητεία του στα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία Αγρινίου-Μεσολογγίου». Η ανακοίνωση:
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ¨ Νοσοκομειακής Μονάδας Αγρινίου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον απερχόμενο σύντροφο Διοικητή ΚοΠ.Παπαδόπουλο για το σοβαρό έργο που πρόσφερε κατά την θητεία του στα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία Αγρινίου-Μεσολογγίου.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία που είχε με όλους τους εργαζόμενους, σε δύσκολες και πολλές φορές αντίξοες συνθήκες, το πνεύμα αλληλεγγύης και κατανόησης για τα καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών-ασθενών στο Νοσοκομείο μας.
Μέσα από τον καθημερινό αγώνα αναδείχθηκε εμπράκτως και το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στο σχεδιασμό της Υγείας.
Ευχή όλων μας η προσωπική και επαγγελματική του επιτυχία και βέβαια να συνεχίσει με τα ίδια ιδεώδη από την θέση που ήδη κατείχε, αυτήν του αναπληρωτή Διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Αγρινίου-Μεσολογγίου.

Για το Ψηφοδέλτιο
Βαγγέλης Παπασπύρος
Σωτήρης Σταμουλάκης
Βαγγέλης Ζιώγας
Γιώργος Καραχρήστος
Βαγγέλης Μαχαλιώτης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.