Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020

Στο Ευρωκοινοβούλιο η αναφορά κατά των βιορευστών στο Μεσολόγγι

Την περασμένη Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, συζητήθηκε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η αναφορά-καταγγελία Φορέων, Πολιτών, Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κατά της καύσης βιορευστών εντός του Εθνικού Πάρκου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού.
Την αναφορά από πλευράς της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λιμνοθάλλαζα παρουσίασε και τα υπερασπίστηκε η Όλγα Δασκαλή που παρευρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα αναφέρει:
«Από πλευρά μας η παρουσία μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκφράζει τη «νέα τάξη πραγμάτων»,όσον αφορά τον αγώνα διαρκείας για την προστασία του τόπου μας. Για πρώτη φορά στο Μεσολόγγι ένα κίνημα πολιτών οδηγεί ένα θέμα στην Επιτροπή Αναφορών η οποία άκουσε, κατανόησε το σημαντικό πρόβλημα και κρατάει ανοιχτή την αναφορά για περαιτέρω εξέταση.
Ο αγώνας μας και η παρουσία μας στην Επιτροπή Αναφορών στέλνει ενα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, προς κάθε υπεύθυνο που με τις αποφάσεις του καθορίζει το μέλλον του υγρότοπού μας και κατ’ επέκταση το μέλλον του τόπου μας. Ένα μήνυμα που λέει πως όταν υπάρχουν αποφασισμένοι πολίτες όλα είναι δυνατά.
Τέλος η παρουσία μας στην Επιτροπή Αναφορών αποδεικνύει τα λεγομενά μας: Πως θα φτάσουμε το θέμα οπουδήποτε χρειαστεί μέχρι να δικαιωθούμε».

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.