Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Εύσημα για τη σύλληψη του αλλοδαπού σεσημασμένου ληστή από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

Εύσημα για τη σύλληψη του αλλοδαπού σεσημασμένου ληστή από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει τα δημόσια συγχαρητήριά της στο αστυνομικό προσωπικό της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υ.Α. Αγρινίου, οι οποίοι με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν, να εντοπίσουν και να συλλάβουν στην Ραφήνα Αττικής έναν 65χρονο Τούρκο υπήκοο, ο οποίος από κοινού με άλλους συνεργούς του, τον Νοέμβριο του 2019 αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (Α.Τ.Μ.) στο δημαρχείο της περιοχής Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

Σε βάρος του ανωτέρω συλληφθέντα επιπλέον εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από τα Εφετεία Κακουργημάτων της Θεσσαλονίκης, της Λαμίας και της Καλαμάτας «με συνολική ποινή κάθειρξης 23 ετών για υποθέσεις διακεκριμένων κλοπών», ενώ ήταν μέλος της «συμμορίας των Ρομά», που εξαρθρώθηκε το 2016, μια σπείρα με περίπου 2.000 διαρρήξεις σπιτιών και επιχειρήσεων στο ενεργητικό της και με λεία κοσμήματα, πλάκες χρυσού και εκατομμύρια ευρώ κρυμμένα σε σπίτια, κρύπτες, θυρίδες κ.λπ.

“Οι έρευνες, όπως πληροφορηθήκαμε, συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων συνεργατών του αλλά και την πιθανή συμμετοχή και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!”, καταλήγει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας στην συγχαρητήρια ανακοίνωσή της.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.