Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

«Ευτυχώς που ζητήσατε κώδικα δεοντολογίας για να μην τσακωνόμαστε»!

«Ευτυχώς που ζητήσατε κώδικα δεοντολογίας για να μην τσακωνόμαστε»!

Εντύπωση έκανε η-πολύ ελπιδοφόρα-πρόταση που έκαναν σχεδόν  ταυτόχρονα στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου οι κ.κ. Τραπεζιώτης και Μοσχολιός.

Αυτή η πρόταση ήταν για ένα… μορατόριουμ στους  τσακωμούς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο διότι όπως είπε αρχικά ο κ. Τραπεζιώτης «μας σταματάνε στο δρόμο και μας λένε το χάλια δημοτικό συμβούλιο έχουμε» κι όπως είπε στη συνέχεια ο κ. Μοσχολιός «μας ρωτάνε πως συμμετέχουμε σε ένα τόσο απαράδεκτο δημοτικό συμβούλιο».

Αμφότεροι πρότειναν να αλλάξει η κατάσταση και κάλεσαν τον δήμαρχο Αγρινίου να μην λείπει από τις συνεδριάσεις ή όταν λείπει να μην γίνονται τα συμβούλια(πρόταση Μοσχολιού την οποία αποδέχθηκε ο Παπαναστασίου). Μάλιστα κάλεσαν να μην υπάρχουν εντάσεις διότι έρχονται κι εκλογές και κινδυνεύει το συμβούλιο να γίνει… ροντέο τώρα που τα πράγματα θα σκληρύνουν κι άλλο. Ο Δ. Τραπεζιώτης κάλεσε τον πρόεδρο του συμβουλίου Β. Φωτάκη να συντάξει έναν κώδικα δεοντολογίας τον οποίο θα σέβονται όλοι και δεν θα προβαίνουν σε ακρότητες.

Και ύστερα; Κι ύστερα ο Π. Μοσχολιός είπε το περίφημο «ευτυχώς τελειώνει η θητεία σας και θα απαλλαγεί η πόλη από σας» κι ο Δ. Τραπεζιώτης κάλεσε τον δήμαρχο να μην ξανακατέβει στις εκλογές γιατί μάλλον δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά! Οπότε ήρθε και η παρατήρηση του προέδρου κ. Φωτάκη: «Ευτυχώς είπατε να μην προκαλούμε εντάσεις και να φτιάξουμε κι έναν κώδικα δεοντολογίας… Δεν πέρασαν λίγα λεπτά κι αρχίσαμε πάλι»…

Δεν υπήρξε συνέχεια πάντως και ο μόνος που έκανε μια παρατήρηση ακόμα για το πώς γίνονται οι συνεδριάσεις ήταν ο Τ. Παπανικολάου από την Λαϊκή Συσπείρωση: «Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Είναι στην διπλανή αίθουσα ο δήμαρχος, γίνεται μια ερώτηση, δεν βγαίνει να την απαντήσει. Μόλις τελειώνει η συζήτηση, έρχεται στο συμβούλιο, σηκώνεται τότε ο κ. Τραπεζιώτης βγαίνει εκείνος εκτός αίθουσας! Γενικώς κόσμος πάει κι έρχεται», είπε.

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.