Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Η Φλόγα της Αγάπης στο κέντρο του Αγρινίου

Η Φλόγα της Αγάπης στο κέντρο του Αγρινίου

pol-floga-aimodoton (2)
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου για την «Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» με το άναμμα , στις 19:30, του Βωμού της Φλόγας στα πλαίσια της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην οποία συμμετείχε και φέτος ο Σύλλογος του Αγρινίου.
Ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου υποδέχτηκε χθες, Πέμπτη, και φιλοξένησε τη Φλόγα της Αγάπης στα νέα του γραφεία, εγκαινιάζοντας έτσι τον καινούργιο χώρο ενώ σήμερα στις 6:30 το απόγευμα με μηχανοκίνητη πορεία μεταφέρθηκε στο Πάρκο όπου οι μοτοσικλετιστές παρέδωσαν τη Φλόγα σε πεζούς και ποδηλάτες.  Προηγουμένως τα μέλη της Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγρινίου συμμετείχαν σε μεγάλη πορεία με τη Φλόγα. με στάσεις σε χωριά της περιοχής
Από το Πάρκο, Παιδιά, εθελοντές, αιμοδότες, μέλη συλλόγων του Αγρινίου κινήθηκαν, συνοδεύοντας της Φλόγα, με τελικό προορισμό την πλατεία Δημοκρατίας, όπου μία περίπου ώρα αργότερα έγινε και το άναμμα του βωμού.
Την φλόγα άναψαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Δημήτρη Μιχάλη.
Ο κ. Παπαναστασίου στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για ολόκληρη την Ευρώπη. Χαίρομαι που τα νέα παιδιά επιδεικνύουν περιβαλλοντικό ήθος και ασπάζονται την ιδέα της μετακίνησης με εναλλακτικούς τρόπους. Σήμερα κάναμε μια πρώτη προσπάθεια για να βελτιώσουμε την ζωή μας. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί η πρωτοβουλία αυτή συνδυάζεται με την σπουδαία δράση των Εθελοντών Αιμοδοτών. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν».
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και μετά το άναμμα του βωμού ακολούθησε συναυλία με την Παναγιώτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ζαχαράκη.

pol-floga-aimodoton (1) pol-floga-aimodoton (10) pol-floga-aimodoton (9) pol-floga-aimodoton (8) pol-floga-aimodoton (7) pol-floga-aimodoton (6) pol-floga-aimodoton (5) pol-floga-aimodoton (4) pol-floga-aimodoton (3) pol-floga-aimodoton (2)
floga aimodoton (4)

floga aimodoton (1)

floga aimodoton (2)

floga aimodoton (3)

floga aimodoton (5)

floga aimodoton (6)

1 2 1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.