Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

Απανθρωπιά: πέταξαν ζωντανό γατάκι στα σκουπίδια στο Γιαννούζι Αγρινίου

Η λέξη ντροπή είναι αδύναμη για να περιγράψει κανείς αυτό που νιώθει βλέποντας τις εικόνες που ανήρτησε συμπολίτης μας στο facebook. Πρόκειται για ένα μικρό γατάκι τυλιγμένο ζωντανό μέσα σε σακούλα, την οποία άγνωστοι πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών, χθες το βράδυ στο Γιαννούζι Αγρινίου!

Ευτυχώς, η επέμβαση των πολιτών που φαίνονται στις φωτογραφίες ήταν τόσο έγκαιρη ώστε το γατάκι ελευθερώθηκε και έζησε, χωρίς να το προλάβει το απορριμματοφόρο.

Όπως πληροφορήθηκε το agrinιonews.gr, μετά από επικοινωνία με έναν από τους πολίτες που έκαναν την φριχτή ανακάλυψη αλλά και την καλή πράξη, το άτυχο ζώο ήταν μέσα στον κάδο και μετακινούνταν στην σακούλα , οπότε μπόρεσαν να το αντιληφθούν να το ανασύρουν και να το ελευθερώσουν.

Πρόκειται για δείγμα μεγάλης απανθρωπιάς και πρέπει άμεσα να αναζητηθεί ο υπαίτιος και να τιμωρηθεί. Ακόμη κι αν δεν είναι κανείς φιλόζωος, καλόν είναι να ξέρει πως οι άνθρωποι που φέρονται έτσι στα ζώα, φέρονται ομοίως και στους ανθρώπους…

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Αναρχοκαπιτάλας

    Και στα χωριά τους τα ίδια κάνουν και μάλιστα χωρίς κανένας γείτονας να ενοχληθεί. Έχει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα να διανύσει ακόμα η προβληματική τοπική κοινωνία μας, μέχρι να ξεπεράσει τις καταβολές της και τα πρωτόγονα στερεότυπα για να γίνει ανθρώπινη και κανονική.

  2. Anonimos

    Η απανθρωπιά η βλαχιά σε όλο της το μεγαλείο. Ντροπή και αίσχος. Ολοι οι εγκεφαλικά ανώμαλοι πρέπει αμέσως να περασει η κλούβα να τους μαζέψει και να τους πάει για θεραπεία σε κλειστή θεραπευτική κοινότητα με φρακτη τουλάχιστον οκτώ μετρων. Τι σκατοψυχοι κυκλοφορουν αναμμεσά μας και να μην τους μαζεύει ο μπόγιας!!!!! Ουυυυ να χαθείται ψυχανώμαλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.