Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Γέμισαν Γρίβα, Τσίκο και Καψάλη οι  κολώνες από Πάρκο μέχρι Άγιο Κωνσταντίνο

Γέμισαν Γρίβα, Τσίκο και Καψάλη οι  κολώνες από Πάρκο μέχρι Άγιο Κωνσταντίνο

Φαίνεται πως το τμήμα της καθαριότητας στον δήμο Αγρινίου δεν έχει επανέλθει πλήρως ή είναι πολύ φιλικό προς τα πανηγύρια του καλοκαιριού. Αυτό που συμβαίνει με τις αφίσες διαφήμισης για τις 4 Σεπτεμβρίου  στην Ελευθερίου Βενιζέλου από το Πάρκο μέχρι και τον Άγιο Κωνσταντίνο είναι αξιοθαύμαστο πάντως.

Δεν υπάρχει κολώνα και διασταύρωση που να μην είναι διακοσμημένη με τα πρόσωπα των τραγουδιστών της τοπικής πανήγυρης, event που θα λάβει χώρα στον Άγιο Κωνσταντίνο την ερχόμενη Τρίτη. Αν σταθείς σε κάποιες διασταυρώσεις όπως εκείνη κοντά στο ΚΑΠΗ θα θαυμάσεις πραγματικά… ολούθε Τσίκο, Γρίβα και Καψάλη! «Γρίβα μ’ σε θέλει ο Βασιλιάς», σου έρχεται άμεσα ο συνειρμός. Κι αυτό συνεχίζεται μέχρι να βγεις από τον Άγιο Κωνσταντίνο και αρκετά πιο πέρα!

Μέχρι και …τρενάκι με αφίσες υπάρχει κρεμασμένο από ψηλά εκεί στα «σύνορα»(δίπλα πάντως από το αεροπανό γνωστού κόμματος που αυτή η εποχή του ανήκει, για να τα λέμε όλα…). Με τον Καψάλη δύο φορές πάντως, να επισημανθεί αυτό…

Θα μου πεις, ποιος νοιάζεται; Αυτά δεν θέλει ο λαός; Το πανηγύρι στον Άγιο Κωνσταντίνο κάθε χρόνο σπάει το ρεκόρ προσέλευσης κόσμου και διασκέδασης, κάτι που αναμένεται να συμβεί και φέτος.

Άλλο αυτό και άλλο ο νόμος που λέει ότι οι κολώνες δεν είναι για να αναρτάμε ούτε πανό ούτε αφίσες με το μαγαζί και την εκδήλωση που γουστάρουμε. Ή τα ψηφίζουμε μερικά πράγματα στα δημοτικά συμβούλια ή δεν τα ψηφίζουμε.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. kostas

    Και με πανό για το φεστιβαλ της κνε γέμισαν (τα οποία μάλιστα δεν θα τα κατεβάσουν , μέχρι το επόμενο ….) … ή δεν ισχύουν τα ίδια για τα πανό αυτά ;

  2. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ

    Συμφωνώ με αυτά που γράφετε .Ας δούμε όμως και το εξής γίνεται ημέρα καθημερινή και σε κατοικημένη περιοχή δεν μας ρώτησαν εμάς που κατοικούμαι εκεί γύρω αν δουλεύουμε την επόμενη ημέρα.Έρχονται δημοτικές εκλογές να πάει ο δήμαρχος σε αυτούς που θα του παραχωρήσουν το πρώτο τραπεζάκι πίστα όπως του παραχωρούν κάθε χρονιά και τότε που είχε δώσει το δημοτικό σχολείο και κοντέψαμε να τρελαθούμε από την ηχορύπανση .Οι κάτοικοι του Αγίου Κων /νου δεν ήμαστε χαζοί κύριε Δήμαρχε και τα ίδια δημοτικά τέλη πληρώνουμε φτάνει η κοροϊδία και μην μου πείτε ότι ο Δήμαρχος είναι αμέτοχος το γήπεδο σε ποιον ανήκει το δημοτικό σχολείο σε ποιον ανήκει. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.