Κυριακή, 24/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Για το ΤΕΙ συζήτησαν, για το Λιμενικό Ταμείο μάλωσαν

NODE

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ
Το θέμα των δυσμενών εξελίξεων που προκάλεσε το σχέδιο  «Αθηνά» στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Αιτωλοακαρνανίας, στο Πανεπιστήμιο του Αγρινίου και το ΤΕΙ του Μεσολογγίου, ήταν το ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας  της ΝΔ που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Μεσολόγγι.
Για το θέμα εκφράστηκε η έντονη δυσαρέσκεια για τις αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας και αποφασίστηκε να υπάρξει υπόμνημα που θα αποσταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Τέθηκε μάλιστα από τρία μέλη του οργάνου και η πρόταση να παραιτηθεί η ΝΟΔΕ ωστόσο επικράτησε η άποψη για την αποστολή υπομνήματος αλλά και να συνεχιστούν οι επαφές και η πρωτοβουλίες για το θέμα.
Η συνεδρίαση πάντως-που έγινε παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα οργανωτικού του κόμματος κ Χονδρόγιαννου – στιγματίστηκε από άλλο ζήτημα, τη φραστική αντιπαράθεση  που προκάλεσε μέλος του οργάνου από το Μεσολόγγι  το οποίο διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός πως δεν επελέγη από τον γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα για το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου. Το συγκεκριμένο στέλεχος μάλιστα φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς το προεδρείο ωστόσο τα χειρότερα αποφεύχθησαν.

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.