Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Γιάννης Αγγελοκωστόπουλος : «Οι δημότες του Αγρινίου ζητούν αλλαγή» (ηχητικό)

Στο agriniowebradio.gr μίλησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Χριστίνα Σταρακά, Γιάννης Αγγελοκωστόπουλος, ελάχιστες ημέρες πριν από την κάλπη, ζητώντας τη στήριξη των δημοτών.

«Κάνουμε έντιμο προεκλογικό αγώνα. Έχουμε φτάσει στις τελευταίες ημέρες , είναι ένας αγώνας μεγάλης σημασίας. Όλο αυτό το διάστημα ακούσαμε τα προβλήματά τους και τα καταγράψαμε. Κάναμε άλλωστε περιοδείες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Οι πολίτες θέλουν την επαφή, την καθημερινότητα, έχουν χάσει τους ανθρώπους που μπορούν να τους βοηθήσουν», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελοκωστόπουλος, τονίζοντας πως η παρούσα δημοτική Αρχή «δε στάθηκε δίπλα τους».  «Οι δημότες θέλουν δίπλα τους τους αιρετούς, να τους λύνουν ζητήματα της καθημερινότητας», τόνισε, και ως άνθρωπος της επιχειρηματικότητας τόνισε πως το επιχειρήν στο Αγρίνιο έχει συρρικνωθεί .

«Θέλουμε να έρθουν επενδύσεις στον δήμο και τα χωριά παίζουν ρόλο στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας», είπε, ενώ ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών εξέφρασε την άποψη πως   ο κόσμος έχει πάρει την απόφασή του και πως η αλλαγή είναι δεδομένη: «Οι δημότες του Αγρινίου ζητούν αλλαγή», δήλωσε.

Χαρακτήρισε σε άλλο σημείο τη σημερινή Δημοτική Αρχή «κλειστή ομάδα εξυπηρέτησης συμφερόντων» αναφέρθηκε σε σημαντικά σημεία του προγράμματος της παράταξης Αγρίνιο Μπορείς και κάλεσε άπαντες στην κεντρική ομιλία της Χριστίνας Σταρακά, την Πέμπτη 23 Μαΐου, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.