Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Γιατί ο Μυριούνης θυμήθηκε τον ΑΟ Αγρινίου

Ο  Χρήστος Μυριούνης θυμήθηκε σήμερα την πρώην ομάδα του , τον Α.Ο. Αγρινίου, αναφέροντας πως υπήρξε άτυχος και αντί να κάνει την υπέρβαση έφυγε ως αποτυχημένος.Ο νυν προπονητής του Γλαύκου Πατρών προέβη στο σχόλιο με αφορμή την απόσυρση των Τρικάλων από την Α2. Διαβάστε το έγραψε:

«Διαβάζοντας πριν λίγο ότι τα Τρίκαλα τελικά αποσύρονται από την Α2 πρέπει να πω πως πρέπει να είμαι ο πιο άτυχος προπονητής τις τελευταίας 10ετιας μιας και πέρσι τέτοια εποχή λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα με τον ΑΟ Αγρινίου περιμέναμε 5-6 ομάδες να δηλώσουν αν θα κατέβουν η όχι τελικά στα πρωταθλήματα τους γτ ήμασταν η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για την άνοδο στην Α2 από τα μπαράζ που είχαν γίνει.
Τελικά κατέβηκαν στο παραπέντε η ΑΕΛ ο Αρκαδικός τα Τρίκαλα και ο Πανιώνιος…. Ο Πανιώνιος σώθηκε τελικά… Οι άλλες τρεις όμως φέτος….. Διαλύθηκαν και πήγαν στα τοπικά πρωταθλήματα….Και εκεί που πέρσι θα είχα κάνει μια τρομερή υπέρβαση σαν προπονητής ανεβάζοντας στην Α2 το Αγρίνιο όχι μόνο δεν ανεβήκαμε αλλά και τον Νοέμβριο έφυγα από τον ΑΟ σαν αποτυχημένος!!!Πουτ@να ζωή…Δεν πειράζει πάμε παρακάτω με #glafkobc φέτος»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.