Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Γιατροί και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου εξηγούνται με αφορμή αναρτήσεις στο facebook!

nosokomeio4_550332693Σε μυημένους στα παρασκήνια γύρω από το νοσοκομείο Αγρινίου και σε σχολιασμούς διαφόρων στο facebook προφανώς αναφέρεται η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών και το Σωματείο Εργαζομένων.
Για τους «μυημένους» λοιπόν ίσως η ακόλουθη ανακοίνωση έχει περισσότερο νόημα. Για τους υπόλοιπους σημασία έχει πως , όπως αναφέρεται, οι εκπρόσωποι των δύο σωματείων συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία στην οποία κατέθεσαν υπόμνημα με τις προτεραιότητες. Από την ανακοίνωση προκύπτει εξάλλου πως παραμένει το χάσμα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου.
Η ανακοίνωση:
Με αφορμή την ανταλλαγή απόψεων και ερμηνειών σε θέματα που αφορούν το νοσοκομείο Αγρίνιου και είδαν το φως της δημοσιότητας δια μέσου αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου Αγρινίου, γιατρών και λοιπών εργαζόμενων, συνεπείς στα λεγόμενα και στα γραφόμενά τους πραγματοποίησαν πρόσφατα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας.
Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι όλα αυτά που μας απασχόλησαν και έχουν γραφτεί με σαφήνεια από τη μεριά μας όλο το προηγούμενο διάστημα. Εκτός από το θέμα της διοίκησης, που σαφώς και τέθηκε επί τάπητος, γιατί πολύ απλά δεν έχει αλλάξει τίποτα για εμάς, κρίναμε σκόπιμο να παραθέσουμε και με γραπτό πλέον υπόμνημά μας μια σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν στη λειτουργία του νοσοκομείου μας και που τουλάχιστον για εμάς αποτελούν προτεραιότητες σε αντίθεση με εκείνες που επιλέγει η διοίκηση να υλοποιεί.
Όποιες ενέργειες κάνουμε, γίνονται με γνώμονα το συμφέρον του νοσοκομείου και του τόπου μας, γιατί έχουμε επιλέξει να περάσουμε τη ζωή μας σε αυτό τον εργασιακό χώρο σε αντίθεση με τους διοικητές, που είναι προσωρινοί αλλά που πολλές φορές οι επιλογές τους μένουν και δυστυχώς δημιουργούν προβλήματα στον χώρο εργασίας μας για πολύ χρόνο. Όλα όσα γράφονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορούν απλά ερμηνείες των ίδιων και τίποτα παραπάνω. Καλή η επικοινωνία αλλά οφείλει να αποτυπώνει την πραγματικότητα αλλιώς αποτελεί πηγή σκόπιμων ή άσκοπων αντιπαραθέσεων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Anonimos

    H φθίνουσα πορεία του ΕΣΥ και την απαξίωση του ανθρώπινου δυναμικού του και της δημόσιας εικόνας του. Απαιτείται μια επταετία συντονισμένων παρεμβάσεων ώστε να εξελιχθεί σε ένα από τα πέντε καλύτερα της Ευρώπης και να το καθιερώσουμε ως πρότυπο και για τις άλλες χώρες.
    https://ekyklos.gr/sb/107-gia-ena-viosimo-kai-apodotiko-systima-ygeias.html

  2. Γιωργος

    Ιδιώτες γιατροί που το παίζουν διευθυντές διορισμένοι!!!!!!Ημαρτον θέλουν να κάνουν τσιφλίκια και δεν τους μαζεύουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.