Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Δεν γίνεται δήμος Μεσολογγίου χωρίς Νίκο Καραπάνο…

Όλο και κάποιος αδαής ψηφοφόρος( από αυτούς που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα) θα… τρόμαξε σήμερα όταν είδε τους αντιδημάρχους που όρισε ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Λύρος.

«Νίκος Καραπάνος, αντιδήμαρχος θεμάτων Πρόνοιας και Τοπικής Ανάπτυξης», έλεγε το ενημερωτικό δελτίο και σίγουρα άπαντες έκαναν κάποιον συνειρμό. Ο αδαής, όμως,  που αναφέρεται πιο πάνω, μια τρομάρα πρέπει να την πήρε. Σου λέει, έγινε κάποια σύμπραξη και ο πρώην δήμαρχος είναι πάλι εδώ; Πάλι, μετά από πέντε αξέχαστα χρόνια;

Φυσικά και όχι, πρόκειται για τον εκλεγμένο με την παράταξη Λύρου Νίκο Καραπάνο, Αστυνομικό , τέως  πρόεδρο  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, τέως Γραμματέα Δ.Σ.Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, μέλος Δ.Σ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και εκπαιδευτή ΕΛ.ΑΣ., όπως λέει το βιογραφικό του. Ο οποίος είχε κατέβει στις πρόσφατες «χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς δεύτερες και υστερόβουλες σκέψεις», όπως είχε ανακοινώσει και από χθες ανέλαβε την πρόνοια και την ανάπτυξη του Μεσολογγίου.

Από εκείνο το κλασικό «Νίκο Καραπάνε, ότι θες για το Αιτωλικό, τις Οινιάδες και το Μεσολόγγι» που υποτίθεται πως είχε πει στον πρώην δήμαρχο ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μέχρι τον σημερινό αντιδήμαρχο το όνομα αυτό έχει πια αποκτήσει ένα μόνιμο status στην δημοτική πολιτική σκηνή του Μεσολογγίου!

Τελικώς, αποδεικνύεται ότι δημοτική αρχή χωρίς Νίκο Καραπάνο δεν γίνεται στην ιστορική πόλη.

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.