Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Γιώργος Γιαννόπουλος: Σηκώνω τα χέρια ψηλά – Είπα ότι είναι βλακεία που δεν εμβολιάζονται και παρεξηγήθηκα

Γιώργος Γιαννόπουλος: Σηκώνω τα χέρια ψηλά – Είπα ότι είναι βλακεία που δεν εμβολιάζονται και παρεξηγήθηκα

“Λένε “το εμβόλιο έγινε γρήγορα”. Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό είναι η επιστήμη”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #not στο Open, ήταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος όπου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε και για το θέμα του εμβολιασμού κατά του COVID-19 και έδωσε ένα μήνυμα σε όσους δεν εμβολιάζονται, τονίζοντας ότι η επιστήμη δεν είναι μόνο όταν την χρειαζόμαστε…

Η δήλωση του Γιώργου Γιαννόπουλου
“Η γνώση και η επιστήμη είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, εμβολιάστηκα. Πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση και το προτείνω στους ανθρώπους, όσο μπορώ να επηρεάσω με αυτή την ταπεινότητά μου…”, είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και πρόσθεσε:

“Θυμώνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα πει ότι είναι μια βλακεία που δεν εμβολιάζονται, και παρεξηγήθηκα. Δεν έχω να πω τίποτα στους ανθρώπους, δεν μπορώ, σηκώνω τα χέρια. Απευθύνομαι σε αυτούς: όταν την επιστήμη την χρειαζόμαστε εκεί που μας κάνει καλό είναι καλή κι εκεί είναι κακή; Λένε “το εμβόλιο έγινε γρήγορα”. Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό είναι η επιστήμη, Προχωρά πολύ γρήγορα τα πράγματα”.

www.thetoc.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.