Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Γιορτινές ευχές από το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Μεσολογγίου (φωτο)

Γιορτινές ευχές από το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Μεσολογγίου (φωτο)

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τις κοινωνικές δομές του, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και Κοινωνικό Παντοπωλείο, στις 24/12/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. βρέθηκε στην Κεντρική Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη.

“Σκοπός της εκδήλωσης ήταν μικροί και μεγάλοι να χαρούν  και να δώσουν τις δικές τους ευχές αυτές τις άγιες ημέρες, για έναν καλύτερο κόσμο, στέλνοντας μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

Με μεγάλη επιτυχία, πολύ κέφι και χαμόγελα μοιράσθηκαν στους συμπολίτες μας ευχετήριες κάρτες, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τα στελέχη των κοινωνικών δομών και γλυκίσματα ενώ παράλληλα για τους μικρούς μας φίλους υπήρχαν παιδικές ζωγραφιές με θέμα τα Χριστούγεννα τις οποίες ζωγράφιζαν εκεί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα SoulCafé και την Κυρία Μπίμπου Βίκυ για τα γλυκίσματα που μας προσέφερε έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εκδήλωση”, αναφέρει η ανακοίνωση του κέντρου κοινότητας.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κέντρο Κοινότητας:2631363417-2631363431
Κοινωνικό Παντοπωλείο:2631023192

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.