Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Το Γυμνάσιο Νεοχωρίου ευχαριστεί για τη δωρεά της την ΚΤΕΟ Αγρινίου ΑΕ

Το Γυμνάσιο Νεοχωρίου ευχαριστεί για τη δωρεά της την ΚΤΕΟ Αγρινίου ΑΕ

Το Γυμνάσιο Νεοχωρίου κοινοποίησε στον Τοπικό Τύπο ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την ΚΤΕΟ Αγρινίου ΑΕ για την χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου της μελέτης και της τοποθέτησης σύγχρονου συστήματος συναγερμού στο σχολείο.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Γυμνασίου Νεοχωρίου αναφέρει τα εξής:

Το Γυμνάσιο Νεοχωρίου αναβαθμίζεται και στον τομέα της ασφάλειας με την γενναία δωρεά της «ΚΤΕΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΕ»!

Ο Διευθυντής κ. Φώτης Σκληρός, ο σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές του σχολείου καθώς και οι τοπική κοινωνία ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και γενναιόδωρη ανταπόκριση στο αίτημά μας για την ενίσχυση της ασφάλειας του σχολείου μας. Συγκεκριμένα, η «ΚΤΕΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΕ» ενέκρινε και χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου την μελέτη και την τοποθέτηση σύγχρονου συστήματος συναγερμού στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου Νεοχωρίου για την ενίσχυση της ασφάλειας του σχολείου μας. Να επισημάνουμε ότι αφορμή για το αίτημά μας ήταν το γεγονός ότι πριν μερικούς μήνες το σχολείο μας, όπως και άλλα σχολεία της περιοχής, έγινε στόχος θρασύδειλων διαρρηκτών προκαλώντας κλοπές και υλικές ζημιές.

Ευχόμαστε ενέργειες σαν αυτή που αναβαθμίζουν τις σχολικές υποδομές μέσω δωρεών να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.