Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Αποχωρεί από το Χαρίλαο Τρικούπη ο Αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος

Αποχωρεί από το Χαρίλαο Τρικούπη ο Αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος

Μετά από έξι χρόνια στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη ο Αρχηγός της Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος αποχωρεί. “Αποχωρώ από τον σύλλογο με το κεφάλι ψηλά και γεμάτος, γνωρίζοντας ότι έδωσα τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα μου να πρωταγωνιστήσει, γράφοντας στην ιστορία της χρυσές σελίδες και νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να προσφέρω”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά του.

Αναλυτικά:

Είχα διαβάσει σε μια ανάρτηση της αγαπημένης μου προέδρου του Χαριλάου Τρικούπη, ότι «όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν». Φαίνεται ήρθε η ώρα να συμφωνήσω και εγώ μαζί της βάζοντας τέλος σε ένα πολύ όμορφο κεφάλαιο της ζωής μου.

Μετά από 6 υπέροχα χρόνια στην ομάδα του Χ. Τρικούπη με πολλές και όμορφες στιγμές, με χαμόγελα αλλά και πολλά δάκρυα, με τραυματισμούς και δυσκολίες καταφέραμε όλοι να φτάσουμε την ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Έξι χρόνια για εμένα με σωστές επιλογές αλλά και με λάθη! Το μόνο σίγουρο είναι οτι, ότι κι αν έκανα έβαζα πάντα το «εμείς» και μετά το «εγώ» έχοντας σαν στόχο πάντα να πετυχαίνει η ομάδα μου και καθε χρόνο να κάνει άλματα για τις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, σε αντίθεση με πολλους άλλους…

Αποχωρώ από τον σύλλογο με το κεφάλι ψηλά και γεμάτος, γνωρίζοντας ότι έδωσα τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα μου να πρωταγωνιστήσει, γράφοντας στην ιστορία της χρυσές σελίδες και νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να προσφέρω.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους διοικητικούς παράγοντες με τους οποίους συνεργαστήκαμε, στους υπέροχους συμπαίκτες μου για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και για το λιθαράκι που έβαλε ο κάθε ένας ξεχωριστά για να φτάσει η ομάδα στα σαλόνια (ειδικά με κάποιους ήταν τιμή για μένα) καθώς επίσης και στους προπονητές που πέρασαν και να πω οτι απ’ όλους κράτησα και κάτι.

Για το τέλος άφησα τους υπέροχους φιλάθλους που πάντα ήταν κοντά στην ομάδα του Χ. Τρικούπη και ειδικά στα δύσκολα. Σας ευχαριστώ πολύ, είστε οι καλύτεροι και από του χρόνου θα είμαστε μαζί στην κερκίδα!!!

Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος #10

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.