Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Η απάντηση Καλαμπαλίκη στην καταγγελία Καζαντζή

Η απάντηση Καλαμπαλίκη στην καταγγελία Καζαντζή

«Είναι προφανές ότι ηθελημένα βάλλει εναντίον μου με διάθεση εμμονική αδυνατώντας  να κρύψει την προσωπική του πικρία για την πολιτική απομόνωσή του», αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Ανδρέας Καλαμπαλίκης απαντώντας σε ανακοίνωση-καταγγελία  του ανεξάρτητου συμβούλου Νίκου Καζαντζή .

Αναλυτικά η απάντηση Καλαμπαλίκη:

 «Είναι γνωστή η εμμονή του πρώην Αντιδημάρχου, από τη στιγμή που παύτηκε από τα καθήκοντά του, να ζητά τις παραιτήσεις των υπολοίπων πρώην συναδέλφων του και μάλιστα για ζητήματα ξεκάθαρα.

Η “σοβαρή καταγγελία” του Ν. Καζαντζή αφορά δέκα παραστατικά, αναρτημένα στη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”, αμέσως με την έκδοσή τους. Τι αλήθεια ανακάλυψε ο κ. Καζαντζής. Κάτι που είναι απόλυτα διάφανο και δημοσιοποιημένο; Αλλά ως συνήθως ανακαλύπτει θησαυρούς που αποδεικνύονται άνθρακες.  Κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας μου ως Αντιδήμαρχος, όπως είχα υποσχεθεί, ανέστειλα όλες τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες θέτοντας ως προτεραιότητα το θεσμικό μου ρόλο. Αμέσως μετά τον ανασχηματισμό, ο γιος μου επανέφερε την λειτουργία του συνεργείου ως αντιπρόσωπος της εταιρείας SCANIA. Και για μεγάλο διάστημα  δεν είχε ανατεθεί στο συνεργείο καμία εργασία επισκευής από το  Δήμο Αγρινίου. Στην πορεία προέκυψε η ανάγκη συντήρησης του νέου σύγχρονου απορριμματοφόρου SCANIA το οποίο καλυπτόταν από εγγύηση. Είναι αυτονόητο ότι η συντήρησή του γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένο συνεργείο που είναι και το μοναδικό στην περιοχή. Ταυτόχρονα τα λοιπά οχήματα SCANIA του δήμου έχρηζαν εξειδικευμένης συντήρησης λόγω παλαιότητας.  Ο κ. Καζαντζής αποκρύπτει σκόπιμα  ότι τα ποσά αυτά  αφορούν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και ότι τα μικρότερα ποσά αφορούν σε συντήρηση αυτοκινήτων  κυρίως  SCANIA. Συμπερασματικά, η  συντριπτική πλειοψηφία των παραστατικών αφορούν επισκευές σε αυτοκίνητα  μάρκας SCANIA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο  κ. Καζαντζής γνωρίζει πολύ καλά και σκόπιμα αποκρύπτει, το γεγονός ότι η  πλειοψηφία των οχημάτων του Δήμου συντηρείται και επισκευάζεται στα υπόλοιπα συνεργεία της περιοχής  με το κόστος συντήρησης να ανέρχεται σε  ποσά πολλαπλάσια, σχεδόν πενταπλάσια, από αυτά του συνεργείου scanwest service.

Είναι προφανές ότι ηθελημένα βάλλει εναντίον μου με διάθεση εμμονική αδυνατώντας  να κρύψει την προσωπική του πικρία για την πολιτική απομόνωσή του”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Κύριε Καλαμπαλικη ηθικό είναι το θέμα όχι διαδικαστικό!!!εγώ λέω να ανηξεις και ένα σούπερ μάρκετ στο όνομα της ξεδερφη σου να προμηθεύεται το κοινωνικό παντοπωλείο οι παιδική σταθμοί και γενικός το δήμο!!!ανηξε και ένα βιβλιοπωλείο να περνεται και την χάρτικη ύλη!!!και αν ξαναβγητε που δεν το βλεπω…βενζινάδικο επειγόντως!!!

  2. Ο Βορειάς που τ' αρνάκια παγώνει

    Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε το θέμα δεν είναι ούτε ηθικό ούτε διαδικαστικό αλλά πρακτικό. Τα οχήματα αυτά μόνο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο μπορούσαν να πάνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.