Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Η ΜΟΜΚΑ στο Ορεινό Θέρμο για έργα στο δρόμο Πέρκο -Περίστα

Η ΜΟΜΚΑ στο Ορεινό Θέρμο για έργα στο δρόμο Πέρκο -Περίστα

Στόλος 11 μηχανημάτων έργων και ρυμουλκών της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟ.Μ.ΚΑ.) μεταφέρθηκε σήμερα στην ορεινή κοινότητα Πέρκου δήμου Θέρμου .

Με εισήγηση της δημοτικής αρχής Θέρμου προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  αποφασίστηκε η αποστολή μηχανημάτων έργου με κλιμάκιο αξιωματικών και χειριστών για την αποκατάσταση του δρόμου Πέρκου – Περίστας  που θα συμβάλει στην καλύτερη συγκοινωνιακή σύνδεση της ορεινής κοινότητας Πέρκου του δήμου Θέρμου .

Για την εκτέλεση του έργου υπογράφτηκε Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Καμμένου και του Δημάρχου Θέρμου Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα .

Από σήμερα, 14-11-2018, ήδη εκτελείται το συγκεκριμένο έργο  αφού μεταφέρθηκαν 11 μηχανήματα έργου και ρυμουλκά της ΜΟΜΚΑ , τα οποία θα συνδράμουν μηχανήματα του δήμου Θέρμου και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανιας.

Ο δήμος Θέρμου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο , καθώς επίσης και τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και τέως ΑΝΥΠΕΘΑ συμπατριώτη  κ. Δημήτρη Βίτσα , τους Αρχηγούς Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων που συνυπέγραψαν την εντολή μετακίνησης του Μηχανολογικού Εξοπλισμού , τον Ταξίαρχο και Διευθυντή της ΜΟΜΚΑ κ. Μιχαήλ Κλούβα , την Π.Ε Αιτωλ/νιας για την διάθεση των καυσίμων και “όλους όσους συνέβαλαν στην ευόδωση μιας ακόμη σημαντικής προσπάθειας για την καλυτέρευση του οδικού δικτύου του δήμου Θέρμου” .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.