Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Η… συλλεκτική λακκούβα της Πάνου Σούλου

Η… συλλεκτική λακκούβα της Πάνου Σούλου

Όσοι βρίσκονται τακτικά στο ξεκίνημα της Πάνου Σούλου στο Αγρίνιο, λίγα μέτρα από την πλατεία, πριν από τα γραφεία του ΟΤΕ, έχουν να το λένε για μια λακκούβα-θεσμό(φωτο) που φαίνεται να μην μπορεί να την πειράξει κανείς!

Κάποιοι στα τοπικά κοινωνικά δίκτυα κάνουν λόγο για μια «ιδιότυπη παγίδα» που χθες έφερε, όπως αναφέρουν, άλλη μια πτώση μια γυναίκας που προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο.

Μάλιστα κάποιος αναφέρει ότι η άτυχη κυρία όχι απλά έπεσε αλλά … «τσακίστηκε» λόγω της μακρόστενης τρύπας στο έδαφος! «Πρέπει να είναι δεκάδες τα συμβάντα, που συνέβησαν μπροστά μας, καθότι συχνάζουμε στα παρακείμενα καφενεία & τα βλέπουμε, έχουν πέσει και ποδηλάτες… Το πρόβλημα είναι πάνω από χρόνο!», αναφέρει ένας εκ των τακτικών στην περιοχή.

Όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες από εκεί περνάει εκτός από το υπόλοιπο Αγρίνιο και όλη η δημοτική Αρχή, στο χέρι της οποίας είναι να κάνει κάτι, καθώς, όπως λένε, αποκλείεται να κλείσει μόνη της η τρύπα.

Κάποιος σχολιάζει για… συλλεκτική λακκούβα ενώ οι προτάσεις για το κλείσιμό της περιλαμβάνουν ακόμη και εικόνες από λαϊκές αγορές που ανάλογες λακκούβες κλείνουν με… μελιτζάνες και άλλα ζαρζαβατικά!

Και κάπου εκεί αρχίζει και  καζούρα όπως αυτή: «ελάτε να την κλείσετε & καλά είναι να μην κάνετε τα γνωστά σας πασαλείμματα, που δεν κρατάνε πάρα λίγες μέρες, είναι & επικίνδυνα. Εκτός αν σκέφτεστε να αξιοποιήσετε την περίπτωση διαφορετικά, να ρίξετε ψαράκια, παπάκια… αργότερα, με την περιβόητη πεζοδρόμηση, που θα είχε γίνει στην πρώτη θητεία και δεν ξεκίνησε ακόμα στη δεύτερη»!

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Τσακισμένος Εκδικητής

    Να φυτευτεί εκεί ένα από τα 500 135 χιλιάδες χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα στολίσει ο δήμος. Περαστικά στην κυρία που όχι απλά έπεσε αλλά “τσακίστηκε”.

  2. Avonimos

    Οι εργολάβοι που την έκαναν την λακκούβα να την φτιάξουν αφού πέρασαν τα καλώδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.