Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Η συνέχεια του επεισοδίου στα Δικαστήρια

Η συνέχεια του επεισοδίου στα Δικαστήρια

279430cf-47d0-43bf-844e-8dde8f8eab20Το περιστατικό ξυλοδαρμού το πρωί σε χώρους του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου χαρακτηρίζεται πρωτοφανές. Οι εμπλεκόμενοι δέρνονταν με μανία για επτά λεπτά (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες) μπροστά σε σοκαρισμένους πολίτες .
Στο επεισόδιο σήμερα συμμετείχαν αντίδικοι για άλλο επεισόδιο που συνέβη προ τριετίας , όταν συνεπλάκησαν αντιεξουσιαστές με μέλος της Χρυσής Αυγής που τους μήνυσε. Οι ίδιοι έλυσαν ξανά σήμερα με ξύλο τις διαφορές τους αλλά συμμετείχαν και αλληλέγγυοι των αντιεξουσιαστών.
Η συνέχεια της υπόθεσης αφορά στη σύλληψη ενός 29χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακοπή δικαστικής συνεδρίασης. Η σύλληψη έγινε αυτεπάγγελτα από τους αστυνομικούς καθώς δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις. Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε δικάσιμος ωστόσο αναζητείται ένα ακόμη άτομο.  Προσήχθησαν στο τμήμα και άλλα άτομα ωστόσο δεν αναγνωρίστηκαν ως εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο.
Αρκετή συζήτηση πάντως έχει γίνει για την αντιμετώπιση του περιστατικού από την αστυνομία καθώς η φρουρά που βρισκόταν στα Δικαστήρια έδειξε να αιφνιδιάστηκε ενώ κατόπιν εορτής στο σημείο μετέβησαν διμοιρία και ΟΠΚΕ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ζαβός

    Δηλαδή παλιά συνεπλάκησαν αντιεξουσιαστές με έναν χρυσαυγίτη δηλαδή του την έπεσαν όλοι μαζί,Σήμερα τρεις χρυσαυγίτες πλακώθηκαν με καμιά 12ριά και με αλληλέγγυους παρέα και πιάστηκε ένας από τους 3 που την έπεσαν στους 12! Γαμώ το ανέκδοτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.