Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Εξειδικευμένο ιατρείο άκρου ποδός – γόνατος – ώμου από τον Φ.Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου την Παρασκευή 29/11

Εξειδικευμένο ιατρείο άκρου ποδός – γόνατος – ώμου από τον Φ.Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου την Παρασκευή 29/11

Εξειδικευμένο ιατρείο άκρου ποδός – γόνατος – ώμου από τον ορθοπαιδικό – χειρούργο – αθλίατρο Φώτη Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση της Γενικής Κλινικής “ΙπποκράτειοΊδρυμα Αγρινίου”

Η Γενική Κλινική ΙπποκράτειοΊδρυμα Αγρινίου, στα πλαίσια της συνεργασίας της με Πανελλαδικά καταξιωμένους,εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς,ανακοινώνει  ότι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου2019, ο Ορθοπαιδικός – Χειρούργος -Αθλίατρος Κος Τσούκας  Φώτης θα δέχεται στην Κλινική μας, αυστηρά κατόπιν ραντεβού, συμπολίτες μας προς εξέταση.

Ο Κος Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής.

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς αποτελεσματική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Κος Τσούκας ειδικεύεται σε :

  • Αθλητικές κακώσεις
  • Αρθροσκόπηση γόνατος – ώμου
  • Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής
  • Παραμορφώσεις άκρου ποδός (κότσι) και πτώση μετατάρσιων
  • Αρθρίτιδα ποδοκνημικής

Από το 2002 εργάζεται στο νοσοκομείο METROPOLITANως επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρούργος ενώ από το 2009 είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικός. Παράλληλα, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του στο χώρο της ρομποτικής χειρουργικής είναι εκπαιδευτής χειρουργικών επεμβάσεων στον εξωτερικό.

Για ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο της Κλινικής (καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00-14:00)

Επίσης, στα τηλέφωνα 2641047721 – 6977808052 (καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 09:00-14:00 και 18:00-21:00 )

και μέσωemail : ippokrateio.clinic@gmail.com

site :www.ippokrateio.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.