Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Iκανοποίηση εκφράζει ο δήμαρχος Αγρινίου για την εξαγγελία Σπίρτζη

Iκανοποίηση εκφράζει ο δήμαρχος Αγρινίου για την εξαγγελία Σπίρτζη

unnamedΜε τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αγρινίου κατά τη διάρκεια επίσκεψής του Υπουργού στα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού. Ο Γιώργος Παπαναστασίου , σε δηλώσεις του, επισήμανε την δίκαιη εξέλιξη της υπόθεσης της κάθετης σύνδεσης του Αγρινίου.
«Άκουσα με ικανοποίηση και ανακούφιση τις δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη για εξέλιξη του αιτήματος που αφορά στην κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υποδομών είναι ένα έργο που η Πολιτεία οφείλει να προχωρήσει επισημαίνοντας μάλιστα αυτό, που εμείς χρόνια φωνάζαμε, ότι δηλαδή εξαρχής ήταν παράλογος ο σχεδιασμός του έργου. Θυμίζω ότι κάποιοι , όταν σχεδιαζόταν ο Δυτικός άξονας είχαν αγνοήσει την μεγαλύτερη πόλη σε όλο το μήκος της Οδού. Για την τοπική κοινωνία και τους φορείς που αγωνίστηκαν για την ευόδωση αυτού του σχεδίου αποτελούν δικαίωση οι σημερινές δηλώσεις και μάλιστα από τα πλέον αρμόδια χείλη. Εφόσον η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη , δεν μένει παρά να περιμένουμε και τις τελικές ανακοινώσεις».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Petros

    Αυτοί που αγνόησαν το Αγρινιο, έχουν ονοματεπώνυμο είναι αγρινιωτες ,και μάλιστα είχαν και θέσεις δημάρχου ????? Ακόμα και σήμερα λένε ότι έκαναν το σωστό που πέρασε ο δρόμος 50 χιλιόμετρα μακρια??? Ανέκαθεν το πρόβλημα ήταν εδώ ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.