Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Ικανοποίηση στον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου για το αποτέλεσμα των εκλογών της Ομοσπονδίας

Ικανοποίηση στον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου για το αποτέλεσμα των εκλογών της Ομοσπονδίας

emporoviomixanikos-mesologgiou
Την ικανοποίησή της εκφράζει με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου για το αποτέλεσμα των εκλογών της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Ειδικότερα, με αυτή συγχαίρει τον επιτυχόντα συνδυασμό της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων” με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Βαγενά. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου εκφράζει την μεγάλη ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα των εκλογών της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων , προς ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή των Αντιπροσώπων στην Ε.Σ.Ε.Ε., που έλαβαν χώρα χθες, 19 Νοεμβρίου, στην Πάτρα.

Συγχαίρουμε θερμά τον επιτυχόντα συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Βαγενά, καθώς και όλα τα μέλη της νεοεκλεγείσας Διοίκησης. Επιπλέον , Ιδιαίτερη χαρά αποτέλεσε για εμάς η επανεκλογή του κ. Κωνσταντίνου Πασιόπουλου , Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου μας , που για τρίτη συνεχόμενη φορά αναδεικνύεται μέλος του Δ.Σ. και επάξιος εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στο δευτεροβάθμιο συλλογικό όργανο των εμπόρων.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Οφείλουμε, επίσης, να υπογραμμίσουμε και να επισημάνουμε το γεγονός ότι μέσα από την εκλογική διαδικασία, ενισχύθηκε έτι περαιτέρω η δυναμική του Μεσολογγίτικου επιχειρείν, καθώς εξελέγησαν και οι έξι εκ των υποψήφιων Μεσολογγιτών επιχειρηματιών και διπλασιάζοντας τον αριθμό , των αντιπροσώπων στην Ε.Σ.Ε.Ε (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας), που αποτελεί το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των ελλήνων έμπορων, ήτοι Βασίλης Σπυρόπουλος , Κωνσταντίνος Πασιόπουλος , Κωνσταντίνος Κουτσαγγέλης , Κατερίνα Γερασίμου, Γεώργιος Ζέρβας και Γεώργιος Κοτσίρης.

Αδιαμφισβήτητα, το αποτέλεσμα αυτό μας ικανοποιεί απόλυτα, καθώς επιβεβαιώνει ότι τα μέλη της Μεσολογγίτικης επιχειρηματικής κοινότητας χαίρουν μεγάλης εκτίμησης κι εμπιστοσύνης, δεδομένης μάλιστα της μαζικής και αθρόας συμμετοχής που σημείωσε η εκλογική διαδικασία, η οποία ανήλθε στο 95%.

Κλείνοντας, ευχόμαστε σε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν, σε μια περίοδο που τα προβλήματα και οι δοκιμασίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος, διαρκώς διογκώνονται, πολλαπλασιάζονται και δυσχεραίνουν την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών του.

Με την σειρά μας, δεσμευόμαστε να είμαστε με κάθε τρόπο αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του βασικότερου πυλώνα της οικονομίας, του εμπορίου και της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.