Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ηλ. Μούτσιος: «Ο Αίολος ανασυντάσσεται, υπομονή επιμονή και σκληρή δουλειά»

Ηλ. Μούτσιος: «Ο Αίολος ανασυντάσσεται, υπομονή επιμονή και σκληρή δουλειά»

motsΜια μίνι συνέντευξη με αφορμή την έλευση του στον πάγκο του Αίολου Αστακού παραχώρησε το www.aitosports.gr ο νέος Μεσολογγίτης προπονητής του Αίολου κ. Ηλίας Μούτσιος, μιλώντας τόσο για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο του ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Αποστόλης Πανταζής, για την ομάδα του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης, για την φιλία του και το δέσιμο με τον κόουτς Γιάννη Δημητριάδη, αφήνοντας για το τέλος τους φετινούς στόχους του συλλόγου και στέλνοντας το μήνυμα του προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Το ευχαριστώ προς τον πρόεδρο του Αίολου Αστακού Αποστόλη Πανταζή:

Θα ήθελα πρώτιστος να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αιόλου Αστακού και ιδιαίτερα τον κύριο Aποστολή Πανταζή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από τη πρώτη στιγμή να ηγηθώ μιας εκ των πιο πετυχημένων ομάδων τα τελευταία χρόνια στο χώρο του μπάσκετ!

Δύσκολο έργο αφού η ομάδα προέρχεται από δυο καταπληκτικές χρονιάς που οφείλονται στον εξαιρετικό coach Μιχάλη Κουταλιανό.

Το ευχαριστώ προς τον Γ.Σ Χαρίλαο Τρικούπη:

Οφείλω να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του Μεσολογγίου όλα αυτά τα χρόνια ,με τους οποίους μας δένει βαθειά φιλία ,για την ευκαιρία που μου δώσανε πριν χρόνια να ασχοληθώ με τη προπονητική.

Το ευχαριστώ στον coach Γιάννη Δημητριάδη:

Τέλος ιδιαίτερα θα ήθελα να πω ένα προσωπικό μεγάλο ευχαριστώ στον coach Γιάννη Δημητριάδη και να τον ευχαριστήσω για όλα μα πάνω απ όλα για τη φιλία του! Νέα σελίδα ,όρεξη και πολύ δουλειά και επιτυχίες ξανα!

Για τους φετινούς στόχους:

Ο Αίολος ανασυντάσσεται και στοχεύει και πάλι σε νέες διακρίσεις και επιτυχίες με υπομονή επιμονή και σκληρή δουλεία.

Το μήνυμα προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας:

Να στηρίξουν την ομάδα και το πρόεδρο στη δύσκολη αυτή στροφή και απόφαση ,και να έρθουν στο γήπεδο να στηρίξουν μια ομάδα φιλόδοξη να διακριθεί ξανά!

http://aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.