Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Ημερίδα στο Αγρίνιο: Παρουσιάζει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης ο Σπήλιος Λιβανός

Ημερίδα στο Αγρίνιο: Παρουσιάζει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης ο Σπήλιος Λιβανός

«Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης: Προκλήσεις και προοπτικές   Νέοι Αγρότες –  Σχέδια Βελτίωσης – Γεωργικοί Σύμβουλοι», είναι ο τίτλος της ημερίδας που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Στην ημερίδα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών και ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Σπήλιος Λιβανός, ο ΓΓ Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ, Δημήτρης Παπαγιαννίδης και Υπηρεσιακοί Παράγοντες. Στο τέλος θα ακολουθήσει διάλογος με τους αγρότες.

Η πρόσκληση του ΥΠΑΑΤ:

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός  σας προσκαλεί* στην Ημερίδα με θέμα: «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης: Προκλήσεις και προοπτικές    Νέοι Αγρότες –  Σχέδια Βελτίωσης – Γεωργικοί Σύμβουλοι». Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου (Δεληγιώργη 2, Αγρίνιο)

Ομιλητές: Σπήλιος Λιβανός (Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας), Δημήτρης Παπαγιαννίδης (ΓΓ Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ) και Υπηρεσιακοί Παράγοντες

Θα ακολουθήσει διάλογος με τους αγρότες

Η Ημερίδα διοργανώνεται από την Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών

*Υπενθυμίζεται ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την πανδημία και έχει επιβάλλει ο ΕΟΔΥ

Η Ημερίδα θα μεταδίδεται διαδικτυακά, σε πραγματικό χρόνο, στο link : https://us06web.zoom.us/j/81747159479

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.