Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Με φουλ επίθεση σε Κατσιφάρα ανακοίνωσε υποψηφιότητα για περιφερειάρχης ο Σπηλιόπουλος

Με φουλ επίθεση σε Κατσιφάρα ανακοίνωσε υποψηφιότητα για περιφερειάρχης ο Σπηλιόπουλος

 “Δεν υπήρξε ούτε μια κυβερνητική επιλογή, πράξη ή παράλειψη που να βρήκε την Περιφέρεια απέναντι”

Κάλεσμα συστράτευσης σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, απηύθυνε σήμερα ο Κ. Σπηλιόπουλος ανακοινώνοντας επισήμως την υποψηφιότητα του ως Περιφερειάρχης .
Σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας ο Κώστας Σπηλιόπουλος παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες του οράματος και των στόχων του για τη Δυτική Ελλάδα, επισημοποιώντας την κάθοδό του στις εκλογές.
«Η υποψηφιότητά μου θα έχει την ευρύτερη υποστήριξη από στελέχη και πολίτες που ανήκουν σε διάφορους πολιτικούς χώρους. Από χώρους που πιστεύουν στις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού, στον σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς. Που πιστεύουν στην πρόοδο. Δηλαδή στον σχεδιασμό, στον προγραμματισμό και την υλοποίηση», υποστήριξε ο πρώην Υφυπουργός.
Επιπροσθέτως, ο κ. Σπηλιόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων:«Χαράζουμε πολιτικές που οδηγούν στη δημιουργία θέσεων εργασίας, και την ευημερία των πολιτών, κόντρα στον λαϊκισμό και την δημαγωγία.Η Περιφέρειά μας είναι ένας ευλογημένος τόπος. Παρ’ όλα αυτά η κατάσταση της δεν είναι καλή. Ανάμεσα στις 13 περιφέρειες της χώρας είμαστε τρίτοι από το τέλος. Ανήκουμε σε μια από τις τρεις φτωχότερες περιφέρειες της χώρας. Βρισκόμαστε σχεδόν στον πάτο του εθνικού βαρελιού.
Τούτο σημαίνει ότι πρέπει να ετοιμάσουμε, να καταθέσουμε και να διεκδικήσουμε ένα Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας. Όχι τα κομματάκια από τα διάφορα ΕΣΠΑ κι ότι περισσεύει από την Αθήνα, αλλά ένα πρόγραμμα ολόκληρο και ολοκληρωμένο για να αντιμετωπίσουμε οργανωμένα και σε βάθος τα προβλήματά μας. Για να καλύψουμε το στόχο μιας αυθεντικής σύγκλισης προς τις πλουσιότερες περιφέρειες της χώρας».
Ο πρώην Υφυπουργός και βουλευτής Αχαΐας, αναφερόμενος στην παρούσα Περιφερειακή Αρχή, είπε πως, «έδειξε μια πρωτοφανή αδράνεια σε κρίσιμα ζητήματα και συμπεριφέρθηκε ως το μακρύ χέρι της κυβέρνησης. Η στήριξη που έλαβε από το ΣΥΡΙΖΑ δεν έπεσε από τον ουρανό. Μεθοδεύτηκε σε βάθος χρόνου και παρασχέθηκε με σοβαρά ανταλλάγματα προς την κυβέρνηση. Δεν υπήρξε ούτε μια κυβερνητική επιλογή, πράξη ή παράλειψη που να βρήκε την Περιφέρεια απέναντι. Κι όλο αυτό συνέβη για να προκύψει μια απόπειρα στήριξης, μια απόπειρα που θέλει ντε και καλά να βάλει μαζί πολίτες που είναι πολιτικοί αντίπαλοι, πολίτες που έχουν βρεθεί σε οξεία αντιπαράθεση όλα τα τελευταία χρόνια. Και όλα αυτά από την πίσω πόρτα με όχημα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι συνεργάτες, οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Κώστα Σπηλιόπουλου, δεν έκρυβαν τη χαρά τους και την αισιοδοξία τους για την εκλογική «μάχη», κάνοντας λόγο για απρόσμενη προσέλευση των πολιτών στην εκδήλωση για την επισημοποίηση της καθόδου του στις εκλογές του Μαΐου του 2019. Παρών στην εκδήλωση και ο Αιτωλοακαρνάνας πρώην υπουργός Χρίστος Βερελής και στελέχη με πορεία στο ΠΑΣΟΚ και πλέον το ΚΙΝΑΛ , όπως ο Χρήστος Κωστακόπουλος, ο Μάκης Σαμαράς κ.α..

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.