Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Κάμερες στο Γυμνάσιο Νεάπολης

Κάμερες στο Γυμνάσιο Νεάπολης

Κάμερες τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάθηκαν στο γυμνάσιο Νεάπολης στο οποίο πρόσφατα σημειώθηκαν βανδαλισμοί. Πρόκειται μάλιστα για δωρεά του δημοτικού συμβούλου Αγρινίου Κώστα Κιτσοπάνου. Αναφέρει ανάρτηση του Γυμνασίου στο facebook:

Μετά από τους βανδαλισμούς που έλαβαν χώρα στο σχολείο μας και αφού οι ζημιές αποκατασταθηκαν η ευθύνη μας για την προστασία του και την ασφαλεία του έγινε προτεραιότητα για εμάς.
Πάντα δίπλα στα προβλήματα του σχολείου μας ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου κύριος Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος κατόπιν συνεννόησης με την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κυρία Αιγλη Σταλικα και τον διευθυντή του σχολείου κύριο Αθανάσιο Σκαφίδα, προχώρησε στη δωρεά ενός ολοκληρωμένου συστήματος καμερών παρακολούθησης στο Γυμνάσιο μας.

Η εγκατάσταση η οποία έγινε από την Sonar Security Systems του κυρίου Πανανικου Κωνσταντίνου περιλαμβάνει τελευταίας τεχνολογίας κάμερες παρακολούθησης στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου, ενώ λάβαμε σοβαρά υπόψη όλες τις παραμέτρους για την προστασία των προσωπικών δεδομένων μαθητών και καθηγητών, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία του σχολικού χώρου και την ασφαλεία του προσωπικού του.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Κωνσταντίνο Κιτσοπάνο καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους για τη βοήθεια που μας παρείχαν κι ελπίζουμε τέτοιες ενέργειες να αποτελέσουν παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς και για άλλους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.