Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Καμμένος-Καζαντζής: «συγχαρητήρια για τους γάμους»- «Και στα δικά σας»

Καμμένος-Καζαντζής: «συγχαρητήρια για τους γάμους»- «Και στα δικά σας»

Πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου μετά τη σύμπραξη των συνδυασμών Παπαναστασίου και Καζαντζή η σημερινή αλλά καθώς διεξάγεται μέσω τηλεδιασκέψεως δεν προσφέρει την ευκαιρία για το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό αλλά και δια ζώσης ευχές.

Το επισήμανε ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Σταυρός Καμμένος που ωστόσο δεν παρέλειψε και-μειδιώντας- τους ευχήθηκε «συγχαρητήρια για τους γάμους», ευχόμενος «να είναι για καλό της πόλης». Ήθελε και γλυκίσματα είπε, αλλά δυστυχώς η απόσταση σεν το επέτρεψε.

Ο Νίκος Καζαντζής ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του στον Σταύρο Καμμένο . «Και στα δικά σας», είπε χωρίς να  διευκρίνισει τι εννοεί. Μάλλον υπονοεί  πως θα προβούν σε σύμπραξη οι δυο παρατάξεις της …κεντρο-αριστεράς. Θα δείξει το μέλλον εαν έχει κάποια πιο έγκυρη πληροφορία.

Ο Ν.Καζαντζής επίσης ευχήθηκε στον εορτάζονται (και απόντα) σήμερα Ανδρέα Καλαμπαλίκη χαρακτηρίζοντας τον «φίλο και συνοδοιπόρο» επιβεβαιώνοντας πως οι αντιπαραθέσεις που συζητήθηκαν πολύ στο Αγρίνιο πλέον έχουν διαγραφεί από τους πρωταγωνιστές του…

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Δημήτρης Κοντονίκας

    σήμερα Ανδρέα Καλαμπαλίκη χαρακτηρίζοντας τον «φίλο και συνοδοιπόρο»

  2. Δημήτρης κοντονικας

    Χορτάσαμε συνέπεια λόγων και πράξεων στο Αγρίνιο

  3. Νίκος Παλιατζής

    Φαίνεται ότι στο χωριό του Καζαντζή, έτσι το ‘χουν. Οι «φίλοι και συνοδοιπόροι» να αλληλομηνύονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.