Πέμπτη, Οκτώβριος 17, 2019

Καραπάνος: Μας έχει συνηθίσει στα fake news απο την αρχή της προεκλογικής περιόδου ο Παπαδόπουλος και η παρέα του!

Aνακοίνωση του συνδυασμού «Δήμος για τα παιδιά μας» του δημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου με την οποία απαντάται ανακοίνωση του συνδυασμού «Η Κοινωνία Μπροστά»:

Μάλλον στέρεψε το «πηγάδι του ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τον Πάνο Παπαδόπουλου και δεν έχει να μας κάνει άλλες μεγάλες αποκαλύψεις . Απο χθες η μαύρη προπαγάνδα του εστιάζει στο ψηφοδέλτιο καθώς βάζει και βγάζει με δελτία τύπου υποψήφιους απο το συνδυασμό «δήμος για τα παιδιά μας»! Επειδή υποθέτουμε ακόμα και στον ύπνο του βλέπει τον Καραπάνο και τις εκλογές οτι στέλνει τα βλέπει σε όνειρο γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το μέγεθος της φαντασίας του! Χθες διέκρινε συμφέρον να είναι υποψήφιος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσολογγίου στο συνδυασμό μας και σήμερα ξανά μόνος του αποφάσισε να τον βγάλει απο το ψηφοδέλτιο με νέο δελτίο τύπου!
Όπως θέλετε κ. Παπαδόπουλε δεν θα σας χαλάσουμε χατίρι…
Δεν μας εκπλήσσει τίποτα όμως!
Μας έχει συνηθίσει στα fake news απο την αρχή της προεκλογικής περιόδου αυτός και η παρέα του!
Χθεσινό fakenews ήταν πως δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο Π. Σταμούλης.
Πραγματικά δεν ξέρουμε τι άλλο θα επινοήσει προς δημιουργία εντυπώσεων!
Εμείς μόνο μια συμβουλή έχουμε να σας δώσουμε!
Αφήστε την τύχη του συνδυασμού μας στα έμπειρα χέρια του επικεφαλής Νίκου Καραπάνου και ψάξτε να βρείτε κανένα υποψήφιο έστω και «ανεξάρτητο» σε κανα χωριό για τον φίλο σας το Κώστα Λύρο γιατί περνάνε οι μέρες!
Αν ωστόσο έχετε πραγματική διάθεση να βοηθήσετε στο ψηφοδέλτιο μας που αυτές τις ώρες δέχεται τις τελευταίες «πινελιές» ελάτε να το συζητήσουμε!
Υ.Γ. Κάτι για αρνιά έχετε ακούσει που μοιράζονται αυτές τις ημέρες;
Για αυτά δεν έχετε να βγάλετε καμία ανακοίνωση;

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.