Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Η κατανομή των 82 κρουσμάτων της Αιτωλοακαρνανίας

Η κατανομή των 82 κρουσμάτων της Αιτωλοακαρνανίας

Στα ύψη παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων στην Αιτωλοακαρνανία καθώς σήμερα, Κυριακή 9 Μαΐου, ο ΕΟΔΥ κατένειμε στο Νομό 82.

Ο προβληματισμός είναι εύλογος καθώς το νούμερο προκύπτει με τον αριθμό των τεστ να είναι μικρότερος τα Σαββατοκύριακα.

Σε όλη τη χώρα τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.428. Ενδεικτικό της αναλογίας είναι πως -για παράδειγμα-στην Ανατολική Αττική με υπερδιπλάσιο πληθυσμό τα νέα κρούσματα ειναι 64.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο όμως είναι πως υπάρχουν πληροφορίες για πολλά θετικά δείγματα στους μοριακούς ελέγχους στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου. Στοιχείο που επικαλέστηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για να ζητήσει αυστηρό lockdown στην περιοχή.

Κρούσματα εκδηλώθηκαν, μεταξύ άλλων, και σε εργαζόμενο της ΔΕΥΑ Αγρινίου που θα παραμείνει κλειστή για τρεις ημέρες αλλά και σε εργαζόμενους του δήμου Αμφιλοχίας όπου το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό έως και την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021.

Tα 82 σημερινά κρούσματα της Αιτωλοακαρνανίας πάντως κατανέμονται, σύμφωνα με το messolonghinews.gr, ως εξής:  35  στο Αγρίνιο, 20 στο Μεσολόγγι, εννέα στο Αιτωλικό
έξι στο Ευηνοχώρι, τρία στη Ναύπακτο, από δυο στο Νεοχώρι και την Παραβόλα και από ένα σε Θέρμο και Αμφιλοχία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Κρουστιάνος

  Απλά μαθηματικά όταν έξω από τρία μαγαζιά συνωστίζονταν εκατοντάδες κόσμου χωρίς κανένα μέτρο αυτά είναι τα αποτελέσματα….
  Απόλυτα υπεύθυνοι οι δημοτικές αρχές και η τοπική αστυνομία.
  Άντε να δεχτούμε οτι στην πλατεία Δημάδη και στο Πάρκο δεν μπορούσαν να επέμβουν για το φόβο επεισοδίων,στα τρία μαγαζιά που θυσαύρησαν εν μέσω κορονο’ι’ού γιατί δεν έκαναν τα αυτονόητα;Έστω μία σύσταση για αρχή…

 2. Μπεεεεε

  Μην τα λες αυτά. Τα μαγαζια ήταν ολα κλειστα, δε θησαυρισε κανεις και “ο κοσμας να ζητησει συγνώμη”

 3. προμηθεας κουτσογιαννης

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ….ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΣ..ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ…ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΑΣΗ…ΣΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΙΔΡΙΜΑΤΑ….ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΗΔΕΝ…..ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ….Κ.Λ.Π. ΞΑΞΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.