Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Κατερίνα Κιτσάκη: “Μπαίνουμε μπροστά για το μέλλον του τόπου μας” (ηχητικό)

Κατερίνα Κιτσάκη: “Μπαίνουμε μπροστά για το μέλλον του τόπου μας” (ηχητικό)

Η Κατερίνα Κιτσάκη, δικηγόρος στο επάγγελμα και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, μίλησε σήμερα το πρωί στο agriniowebradio.gr και στην εκπομπή της Μαρίνας Ζαρκαβέλη, “Διαδώστε”.

Για τον λόγο που την ώθησε να πάρει την απόφαση να συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ως υποψήφια βουλευτής, ανέφερε: “Έχω μία παρουσία και μία πολιτική διαδρομή η οποία είναι συνεπής τα τελευταία 20 – 25 χρόνια. Συμμετέχω ενεργά στην πολιτική σκηνή αλλά και στα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου. Αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να με κρατήσει πίσω. Βλέποντας όλο αυτό το διάστημα ότι υπήρχε μία διστακτικότητα από τους νέους ανθρώπου να ασχοληθούν με τα πολιτικά και τα κοινωνικά πράγματα, το οποίο μόνο αρνητικά έχει να προσδώσει και κανένα θετικό, αποφάσισα να μπω μπροστά και να δείξω τη δυναμική των νέων ανθρώπων.

Έχω μία αντίληψη ότι την αλλαγή δεν την περιμένουμε, την δημιουργούμε. Αν δεν μπούμε εμείς οι νέοι άνθρωποι μπροστά δεν μπορεί τίποτα να αλλάξει σε αυτή τη στασιμότητα τα τελευταία χρόνια. Σε αυτά τα πισωγυρίσματα που έχουμε δει αλλά και στην ψυχολογία των νέων που έχουν αυτή τη διστακτικότητα και αυτόν τον αρνητισμό στην πολιτική σκηνή.

Άλλοτε ήμουν στον αυτοδιοικητικό τομέα ως νομαρχιακή σύμβουλος τέσσερα χρόνια. Έχω υπάρξει εντός των κομματικών διαδικασιών αλλά γενικότερα είμαι ένας ενεργός πολίτης στο Αγρίνιο τα τελευταία 20 χρόνια. Επέλεξα να έρθω στο Αγρίνιο όπου δουλεύω ως δικηγόρος και έχω μία κοινωνική προσφορά ως εθελόντρια δικηγόρος στην Γραμματεία Ισότητας για τις Κακοποιημένες Γυναίκες. Υπήρξα μέλος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αγρινίου και διετέλεσα αναπληρωματικό μέλος της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων. Έχω υπάρξει μέλος του Συλλόγου Φίλων Πανεπιστημίου Αγρινίου και γενικότερα η ενασχόλησή μου με κάνει να σκέφτομαι και να πιστεύω ότι πρέπει να μπαίνουμε μπροστά για να μπορεί να υπάρχει και να σηματοδοτηθεί το μέλλον για τον τόπο μας και την Ελλάδα γενικότερα”.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις της:

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Αληθινος Αντιμνημονιακος.

    Πασόκοι μπροστά για το….. μέλλον του τόπου!!;;; Αυτού που κατέστρεψαν εννοει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.