Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Καθηγητής ΤΕΙ ζητούσε λεφτά και σεξ από φοιτητές για να τους περάσει

Καθηγητής ΤΕΙ ζητούσε λεφτά και σεξ από φοιτητές για να τους περάσει

Ανάστατοι είναι οι φοιτητές στο ΤΕΙ Σερρών από καταγγελίες συναδέλφων τους ότι καθηγητής τους ζητούσε ανταλλάγματα για να τους περάσει στο μάθημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ανταλλάγματα που ζητούσε ποικίλαν, από μια πρακτική εργασία σε επαγγελματικό γραφείο, μέχρι χρηματικά ποσά, ως αντίτιμο για δήθεν παρακολούθηση μαθημάτων σε φροντιστήρια συνεργατών του.

Υπάρχουν όμως καταγγελίες φοιτητριών, σύμφωνα με τις οποίες ο συγκεκριμένος καθηγητής τους ζητούσε να συνάψουν ερωτικές σχέσεις για να περάσουν το μάθημα, ενώ η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της ακουστικό υλικό από μαγνητοφωνημένες, «ροζ» συνομιλίες του καθηγητή με φοιτήτριές του.

Ο καθηγητής και δύο συνεργάτες του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και άμεσης συνέργειας σε αυτή, στο πλαίσιο εγκληματικής ομάδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την επιχείρηση που έγινε τη Δευτέρα, συνελήφθη αρχικά ο ένας ιδιώτης, αφού είχε παραλάβει χρηματικό ποσό, ως αντάλλαγμα για διερευνώμενη περίπτωση δωροληψίας και ακολούθησε η σύλληψη των άλλων δύο.

Στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Tο χρηματικό ποσό των 178.045 ευρώ, 15 βιβλιάρια καταθέσεων και τραπεζικά εμβάσματα με συνολικό ποσό μεταφοράς 140.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού
• 15 κινητά τηλέφωνα και
• ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δίσκοι και φορητές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων

www.star.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Mari

    Τώρα έγινε αυτο?Αυτό γινόταν παντα,όχι μόνο, σε ΤΕΊ αλλά και σε ΑΕΙ, και σε κατι λύκεια του νόμου μας! Που είναι το περίεργο στη χώρα, που ζούμε !( Να μας πουν ποσοι εχουν μπει στο δημοσιο,με αυτον τον τρόπο? ) Αυτο ειναι παλιό κανένα καινούργιο έχουμε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.