Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Και φέτος μαθήματα στήριξης από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Και φέτος μαθήματα στήριξης από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

ekaΤο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου κάνει γνωστό  ότι θα λειτουργήσουν και φέτος  μαθήματα στήριξης σε μαθητές Γυμνασίου  με τη συνεργασία του σωματείου  Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών  και του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚΑ:

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, κάνει γνωστό στους άνεργους και τα λαϊκά νοικοκυριά της περιοχής  ότι θα λειτουργήσουν και φέτος  μαθήματα στήριξης σε μαθητές Γυμνασίου  με τη συνεργασία του σωματείου  Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών  και του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών.

Αυτή η ενέργεια  του Ε. Κ. Αγρινίου  έχει σα στόχο να εκφραστεί έμπρακτα η ταξική αλληλεγγύη στους γονείς  που αδυνατούν να στηρίξουν τα παιδιά τους  στην προσπάθεια που κάνουν  για τη μόρφωσή τους.

Η αντεκπαιδευτική πολιτική συνεχίζεται και με τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  , όπως  έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις .

Ο μόνος δρόμος να μπει φραγμός συνολικά στην αντιλαϊκή – αντεργατική  πολιτική,  που εφαρμόζουν  από κοινού κυβέρνηση – Ε.Ε.- κεφάλαιο  και κάνουν τη ζωή κόλαση  των εργαζομένων  και των άλλων λαϊκών στρωμάτων,  είναι  η συσπείρωση στα ταξικά σωματεία – συλλόγους – επιτροπές αγώνα – λαϊκές επιτροπές  για να οργανώσουμε τον αγώνα μας. Με σύνθημά μας « ένας για όλους και όλοι για ένα» μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν αναθέτουμε τη ζωή μας  και τη ζωή και ευημερία  των παιδιών μας σε κανένα. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας . Η μόρφωση  είναι δικαίωμα  για όλους και όχι προνόμιο για λίγους .

Ευχόμαστε καλή και αγωνιστική σχολική χρονιά σ’ όλους  μαθητές -εκπαιδευτικούς  και γονείς .

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς  που θέλουν να συνεισφέρουν σ’ αυτήν την προσπάθεια  να επικοινωνήσουν  με το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.


Οι εγγραφές  για τα μαθήματα θα γίνονται  από 15/9/2016  έως και 30/9/2016 
 

Δευτέρα – Παρασκευή  από 9 π.μ.  – 13 μ.μ.  και  5μ.μ. – 8 μ.μ.  στο Ε.Κ.Α.

Τηλέφωνο επικοινωνίας  : 26410 22325

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.