Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Παναγιώτης Πετσίνης έλαβε απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύουν στην ευρύτερη περιοχή πέριξ του γηπέδου για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου, για την 1η αγωνιστική της 7ης φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, μεταξύ των ομάδων του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 17.00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Ειδικότερα θα ισχύσει απαγόρευση των οχημάτων, από 13.00΄ έως 20.00΄ ώρα της 05/02/2020, στις οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (σε όλο το μήκος της), Βλαχοπούλου (από Καψάλη έως Ιπποκράτους), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Επίσης, απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 14.00΄ έως 20.00΄ ώρα της 05/02/2020 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας. Έναρξη ισχύος από 13.00΄ ώρα της 05/02/2020.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.