Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστό Παρασκευή και Δευτέρα το 1ο Λύκειο Αγρινίου- Επιβεβαιώθηκε και τρίτο κρούσμα

Κλειστό Παρασκευή και Δευτέρα το 1ο Λύκειο Αγρινίου- Επιβεβαιώθηκε και τρίτο κρούσμα

Νεώτερες εξελίξεις προκύπτουν σε ότι αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού που εμφανίστηκαν στο 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου.

Έχει επιβεβαιωθεί και τρίτο κρούσμα σε μαθητή του σχολείου, το οποίο και θα παραμείνει κλειστό τόσο αύριο Παρασκευή, όσο και την προσεχή Δευτέρα.

Όπως ανέφερε στο agrinionews.gr ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας,  Αθανάσιος Σαρδέλης, στο σχολείο ήδη «έτρεξαν» οι διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί απολύμανση, σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου.

Παράλληλα, θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για να διαπιστωθεί το μέγεθος της διασποράς, καθότι οι μαθητές που βρέθηκαν θετικοί στον ιό φοιτούν σε διαφορετικά τμήματα και εκφράζονται σοβαροί φόβοι για αρκετά νέα κρούσματα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Avonimos

    Ο μεγαλυτερος συνοστισμος δημιουργειται στα σχολεια και οχι στα καταστηματα που μπαινουν δυο τρεις μέσα. Έχω την εντύπωση ότι παίζουν με την ΥΓΕΙΑ των μαθητών όλων των βαθμίδων, και βάζουν σε ΚΥΝΔΙΝΟ την κοινωνία. Οι ειδικοί, σαν ειδικοί εισακουγοντε, και η Πολιτεία με την μέθοδο του αυταρχισμού βγάζει αυτό βούλες Αποφάσεις, με κίνδυνο των παιδιών, καθηγητών, και εργαζομένων, στους τομείς τις εκπαίδευσης.Τάξεις 15 τ. μ, με 25+++ μαθητές χωρίς αερισμό, Απολύμανση, μάσκες, κλπ, δεν βοηθούν την κατάσταση. Ασφαλές θα ήταν η εξ αποστάσεως εκπεδευση Τώρα πριν γεμίσει ο κόσμος, τα Νοσοκομεία, κλπ, και μετά δεν βγαίνουμε από το καβούκι που μας έχουν κλείσει ούτε το Κατακαλόκαιρο!!!! Ήθελα να ήξερα τους ειδικούς γιατί πατούν πισω γυρίσματα με εντολές Άνωθεν. Γιατί τους έταξαν βουλευτική Ασυλία; ή Διευθυντικές θέσεις και πόστα!!!!!! Δεν πρέπει να παίζουν ανεύθυνα σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.