Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο βρέφους 6 μηνών – Πέθανε στα χέρια της μελλοντικής νονάς του

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο βρέφους 6 μηνών – Πέθανε στα χέρια της μελλοντικής νονάς του

Προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε το 6μηνο βρέφος που διεκομίσθη νεκρό νωρίτερα, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Επί μία ώρα προσπαθούσαν οι γιατροί να το επαναφέρουν στη ζωή.

Λίγο πριν τις 10.00 στην περιοχή των ΤΕΙ της Πάτρας, ένα βρέφος έξι μηνών παρελήφθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από οικία και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Μαζί του ήταν η μελλοντική νονά του, μιας και η ίδια το κρατούσε τις ώρες που εργαζόταν η μητέρα του.

Όπως μετάφερε στο newsit.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου, Παύλος Αθανασόπουλος, επί μία ώρα προσπαθούσαν οι γιατροί να το επαναφέρουν στη ζωή με ανάνηψη αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Πριν από 2 μήνες, το ίδιο βρεφάκι είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες, ξανά στο συγκεκριμένο νοσοκομείο λόγω σπασμών. Τότε, δεν είχε βρεθεί το παθολογικό αίτιο για τους σπασμούς και το μωρό είχε φύγει από το
νοσοκομείο με καλές εξετάσεις.

Παρ’ ο, τι την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία και στο βρεφάκι διενεργείται νεκροψία, η πρώτη εκτίμηση του διοικητή είναι πως μιας και το μωρό δεν φαινόταν κακοποιημένο ούτε και αντιμετώπιζε κάποια λοίμωξη, το αίτιο του θανάτου είναι μάλλον παθολογικό.

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.