Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Η κλινική «Κασταλία» στο Ελληνικό, η δεύτερη δομή υγείας με κρούσματα κορωνοϊού -Ενας νεκρός

Η κλινική «Κασταλία» στο Ελληνικό, η δεύτερη δομή υγείας με κρούσματα κορωνοϊού -Ενας νεκρός

Ένας από τους σημερινούς θανάτους

Η κλινική Κασταλία στο Ελληνικό είναι η δεύτερη δομή υγείας με κρούσματα κορωνοϊού, ενώ έχει σημειωθεί και ένας θάνατος όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην κλινική αυτή σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού, ενώ από εκεί προέκυψε και ένας από τους 4 νεκρούς από τον ιό οι οποίοι και ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ο κ. Χαρδαλιάς κατέστησε σαφές ότι θα αναζητηθούν ευθύνες, καθώς ελέγχεται αν τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας καθώς όπως όλα δείχνουν η διασπορά του κορωνοϊού ήταν μεγάλη. Δεν πρόκειται να υπάρξουν εκπτώσεις για κανέναν στην άσκηση των καθηκόντων όλων όσων διαχειρίζονται ανθρώπινη ζωή, διαμήνυσε ο κ. Χαρδαλιάς και κάλεσε όσους εργάζονται σε τέτοιες δομές να εφαρμόσουν κάθε πρωτόκολλο.
28 κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική στο Περιστέρι

«Με βάση τα δείγματα που λάβαμε υπήρχαν 28 κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία αφορούν 13 τροφίμους της δομής υγείας, 11 εργαζομένους και 4 δείγματα βάσει των οποίων σήμανε συναγερμός» τόνισε για τη δεύτερη κλινική στο Περιστέρι, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Όπως τόνισε, η κλινική στα δυτικά προάστια στεγανοποιήθηκε και αναμένονται ακόμα 45 δείγματα για τον κορωνοϊό το βράδυ της Πέμπτης. Άγνωστος παραμένει ακόμη ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στο Ελληνικό.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.