Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Κοκκινάκης για εμβόλιο κορωνοϊού: «Δεν θα το κάνω γιατί δεν κινδυνεύω λόγω ηλικίας»

Κοκκινάκης για εμβόλιο κορωνοϊού: «Δεν θα το κάνω γιατί δεν κινδυνεύω λόγω ηλικίας»

Τις ενστάσεις του για το εμβόλιο του κορονοϊού εκφράζει ο Κώστας Κοκκινάκης εξηγώντας του λόγους για τους οποίους δεν θέλει να συμμετέχει στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Ο γνωστός αθλητής του πόλο σημείωσε πως δεν είναι ο μόνος που προβληματίζεται σχετικά με το πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός αλλά και τον εμβολιασμό.

«Υπάρχουν τόσες πληροφορίες καθημερινά, που δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι η αλήθεια», είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο,

Ο κ. Κοκκινάκης τόνισε ότι πιστεύει πως ο ίδιος δεν κινδυνεύει από τον ιό λόγω της ηλικίας του, ωστόσο στη μητέρα του που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία θα συνιστούσε να κάνει το εμβόλιο.

«Στη μητέρα μου, που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, θα έλεγα να το κάνει».

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των πολιτικών, ο αθλητής μίλησε για τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στους πολιτικούς, σημειώνοντας ότι: «εγώ να πιστέψω κάποιον που δεν μου έχει δείξει ότι πρέπει να τον πιστεύω;», ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που είχαν αρχικά δοθεί για τον κορονοϊό, ότι δεν είναι επικίνδυνος ιός και αργότερα αναθεωρήθηκαν.

«Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει».

«Αν νιώθω ότι κινδυνεύω, θα το κάνω», επισήμανε στην τοποθέτησή του ο κ. Κοκκινάκης.

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Βάλια Βασιλάκη

    Γιατί θα πρέπει να εμβολιαστώ για ένα ιό που με βάση τα δεδομένα που καθημερινά ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ έχει 3,48% θνητότητα με μέση ηλικία των θανόντων τα 79 έτη και εκ των οποίων το 95,6% ήταν άνω των 70 ετών ή/και είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα? Ουσιαστικά δηλαδή το ποσοστό των θανόντων που ήταν κάτω των 70 ετών ή/και δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα ανέρχεται στο τρομακτικό 0,153%!!!! Και με βάσει όλα αυτά έχουν καταργήσει κάθε ένοια δημοκρατίας και έχουν καταστρέψει τελείως την οικονομία της χώρας και έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους στην κατάθλιψη, την απόγνωση και την αυτοκτονία!!! Τα δεδομένα δημοσιεύονται καθημερινά στη σελίδα του ΕΟΔΥ και μπορείτε να κάνετε τους υπολογισμούς μόνοι σας https://www.worldometers.info/coronavirus/country/greece/ και https://eody.gov.gr/20201231_briefing_covid19/

  2. Ανώνυμος

    Καλά αυτός δεν κινδυνεύει αλλά κινδυνεύουν όλοι εκείνοι που θα μπορούσε να τους μεταδώσει τον ιό. Μάλλον κοιτάει μόνο τον εαυτό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.