Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

κοπή πίτας 2017Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στις 13:30, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, στα γραφεία της.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την άψογη έως τώρα συνεργασία και ευχήθηκε σε όλους προσωπική, οικογενειακή ευτυχία και επιτυχία στο έργο τους. Ευχαρίστησε θερμά τους άμεσους συνεργάτες του, τους Προϊσταμένους των τμημάτων επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σοφία Χριστοπούλου και κ. Θεόδωρο Μπαρή αντίστοιχα, τη Διευθύντρια κ. Ασημίνα Μπούσια και τις Προϊστάμενες Διοικητικών Τμημάτων κ. Όλγα Κυζίλου και κ. Θεοφανία Καυκά για την στήριξη που εξακολουθούν να παρέχουν από την έναρξη της συνεργασίας τους. Δράττοντας την ευκαιρία, αναφέρθηκε στην επικείμενη επέκταση των κτιριακών υποδομών της υπηρεσίας που θα βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες εργασιακές συνθήκες.
Τέλος, τόνισε πως τον χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι όλοι οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να λειτουργεί στο μέγιστο ο ιστός σχολικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, γονέων καθώς και το σύνολο των μελών της σχολικής κοινότητας, με απώτερο στόχο να καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες των μαθητών.
Τυχερή στάθηκε η Διευθύντρια Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Ασημίνα Μπούσια, η οποία κέρδισε το φλουρί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.