Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: Το “Kordoni Shoes” στην Παπαστράτου 50 ξεχωρίζει τον φετινό χειμώνα

Αγρίνιο: Το “Kordoni Shoes” στην Παπαστράτου 50 ξεχωρίζει τον φετινό χειμώνα

Η πιο ξεχωριστή εποχή του χρόνου είναι εδώ και οι παρουσίες στην πόλη γίνονται πιο προσεγμένες.

Ένα νέο κατάστημα στο Αγρίνιο, το “Kordoni Shoes”, στο παπούτσι και το αξεσουάρ φέρνει άλλο αέρα στις καθημερινές εμφανίσεις μας.

Ο φετινός γιορτινός χειμώνας αλλάζει στα ψώνια στο κέντρο της πόλης, όπως αλλαγμένο είναι και το ύφος του καταστήματος στην Παπαστράτου 50,με ένα χώρο διαφορετικό και μοντέρνο.

Η ατμόσφαιρα γιορτινή, τα χρώματα πολλά, οι εταιρίες από τις σημαντικές μεγάλες και διεθνείς και από τις προσεγμένες με μεράκι ελληνικές.

Τα παπούτσια, γυναικεία και αντρικά, αναδεικνύουν γοητευτικούς συνδυασμούς, τα χειμερινά μπότάκια ξεχωρίζουν και οι τιμές είναι προσιτές για ολα τα γούστα, λογικές και γιορτινές.

Χειροποίητα luxury αξεσουάρ,ειδη δώρων για κάθε ηλικία και κάθε γεγονός.Παπούτσια,κασκόλ, τσάντες, πορτοφολάκια (και άλλα) όλα θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον και θα δίνουν άνεση για γοητευτικές και ξεχωριστές εμφανίσεις.

Με πρωτοποριακά σχέδια και χρώματα που τραβούν την προσοχή αλλά και με παρτίδες από εταιρίες-έκπληξη.

Οι εμφανίσεις μας ζητούν κάτι το ξεχωριστό. Το παπούτσι και το αξεσουάρ θα το βρούμε εκεί που υπάρχει μια φρέσκια ματιά, μια ξεχωριστή πρόταση στο στυλ, στο “Kordoni Shoes” στην Παπαστράτου 50 στο Αγρίνιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.