Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Κορωνοϊός-Ευρυτανία: ανησυχία στα χωριά του δήμου Αγράφων-τεστ στο Ραπτόπουλο αύριο

Κορωνοϊός-Ευρυτανία: ανησυχία στα χωριά του δήμου Αγράφων-τεστ στο Ραπτόπουλο αύριο

Aνησυχία επικρατεί σε χωριά του δήμου Αγράφων από τις πληροφορίες για κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή ενώ σήμερα στο Νομό Ευρυτανίας ο ΕΟΔΥ κατένειμε 10.

Κάτοικοι του δήμου Αγράφων ζητούν να γίνουν τεστ ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο αύριο, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Π.Ιατρείο Ραπτοπούλου, προκειμένου να κάνει δωρεάν τεστ για covid19, σε όποιον επιθυμεί ή έχει συμπτώματα. Υ.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού συλλόγου Δαφνούλας

“ΖΗΤΟΥΜΕ την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων για ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ σε όλα τα χωριά μας, πριν ο ιός εξαπλωθεί επικίνδυνα. Είναι αδύνατον να μετακινηθούν οι κάτοικοι προς νοσοκομεία για έλεγχο και οι λόγοι κυρίως είναι, οι μεγάλες αποστάσεις, η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά και ο φόβος για τυχόν επαφή εκεί με θετικά κρούσματα..
Επίσης, οι αρμόδιοι φορείς της περιοχής μας να μας ενημερώσουν ΕΠΙΣΗΜΑ για τα θετικά κρούσματα, ανά χωριό του Δήμου Αγράφων (Αριθμητικά). Αυτό για να σταματήσει η παραπληροφόρηση και πανικός που έχει δημιουργηθεί και έχει στοχοποιήσει-αναστατώσει πολλούς συμπολίτες μας.

Είναι πολύ πιο πρόσφορο να ασχοληθούμε με ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, που μας αναλογεί ΠΑΝΤΟΥ, αντί να μεταδίδουμε ελλιπείς ”ειδήσεις” και μαζί επίσης και τον covid-19, που μπορεί να έχουμε αλλά δεν γνωρίζουμε.

Η σκέψη μας στους συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.”

 dytikievritania.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.