Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Κορονοϊός: Ο Τσιόδρας απαντά «τι πήγε λάθος στην Ιταλία» – Στο «καλό σενάριο» η Ελλάδα

Κορονοϊός: Ο Τσιόδρας απαντά «τι πήγε λάθος στην Ιταλία» – Στο «καλό σενάριο» η Ελλάδα

«Αν χαλαρώσεις, θα σου επιτεθεί με μανία». Αυτή ήταν η εξήγηση που έδωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, όταν ρωτήθηκε κατά την τακτική ενημέρωση «τι δεν πήγε καλά με την Ιταλία».

«Είναι σημαντικό να το πω. Είναι σίγουρο ότι όταν αψηφίσουμε τον εχθρό, αυτός θα μπει στο σπίτι μας. Δεν αψήφισαν, αλλά όταν δε σε αγγίζει κάτι… Πρέπει να είναι σε όλους αντιληπτό ότι όσο ο ιός είναι εδώ υπάρχει απειλή. Αν χαλαρώσεις, θα σου επιτεθεί με μανία. Αυτό είδαμε στην Ιταλία. Οποιαδήποτε χαλάρωση στα μέτρα θα οδηγήσει σε επανάκαμψη του κύματος. Να μην χαλαρώνουμε γιατί ο ιός θα εκδικηθεί» απάντησε.

Ωστόσο, ήταν αισιόδοξος για την Ελλάδα: «Είμαστε στο καλό σενάριο. Το κακό σενάριο είναι τύπου Ιταλίας που υπήρχε εκθετική αύξηση. Όσο καλύτερα τηρήσουμε τα μέτρα τόσο καλύτερη εικόνα θα έχουμε σαν χώρα. Η διασπορά υπάρχει, είναι δύσκολο να γίνουν ακριβείς εκτιμήσεις».

Στα 1.061 ανέρχονται τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Τσιόδρα. Οι νεκροί ανέρχονται σε 32.

Πηγή: reader.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.