Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Κωστούλας: «Τι δουλειά έχουμε εμείς με τον Δήμο; Έχουμε τα δικά μας να ασχοληθούμε…»

Κωστούλας: «Τι δουλειά έχουμε εμείς με τον Δήμο; Έχουμε τα δικά μας να ασχοληθούμε…»

Δεν είναι μυστικό πως το όνομα του Φώτη Κωστούλα δεν εμπλέκεται μόνο στις ποδοσφαιρικές κουβέντες του Αγρινίου αλλά και στις πολιτικές- αυτοδιοικητικές.
«Ο Κωστούλας ποιον θα στηρίξει για δήμαρχο;», είναι μια μόνιμη επωδός στις συζητήσεις ενώ το προηγούμενο διάστημα αίσθηση είχε προκαλέσει η ένταση της αντιπαράθεσης με τη δημοτική αρχή με αφορμή το Πάρκο.
Οι γνωρίζοντες καλύτερα τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού επιμένουν πως δεν έχει προσωπικές πολιτικές βλέψεις και αυτό επιβεβαιώνει ο ίδιος σε συνέντευξη του (www.titormosnet.com). Ερωτώμενος για το αν έχει βλέψεις ενασχόλησης με τα κοινά απαντά κατηγορηματικά λέγοντας: « Όχι, Όχι, Όχι. Καμιά ανάμειξη με την πολιτική». Ερωτηθείς μάλιστα και για την κόντρα με τη δημοτική αρχή η απάντηση του είναι: «Τι δουλειά έχουμε εμείς με το Δήμο; Έχουμε τα δικά μας να ασχοληθούμε…».

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. κυρ - Παντελής

  Κοντά στο νου κι η γνώση!

  Το 2019 δεν είναι 2014.

  Ο Παναιτωλικός είναι στάσιμος από το 2014.

  Το γήπεδο δεν έχει κόσμο.

  Ο Παπαναστασίου δεν είναι Μοσχολιός.

  Η Σταρακά δεν κάνει ούτε για ποδοβόλεϊ!

 2. Ο Λάκης ο πατλιας!!!!

  Καλό θα ήταν πρόεδρε να γίνεις δημαρχος…να βάλεις και ένα Μπελεβωνη αντιδήμαρχο μπας και αλλάξει η εικόνα από τα Καλύβια..γιατί μην κρυβόμαστε τα Καλύβια πρέπει να είναι απο τα ποιο άσχημα χωριά της Ελλάδας !!!

 3. Ανώνυμος

  ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ.ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!!CHRISTOS

 4. ΝΤΑΦΥ.

  Ο μόνος που έβαλε και βάζει, την Πάτρα και τα Γιάννενα σε δεύτερη και τρίτη μοίρα , βάζοντας τους γκολ από τα αποδυτήρια……
  Μονο Παναιτωλικος !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.