Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων για την υλοποίηση τμηματικών εργασιών συντήρησης, αποκατάστασης και άρσης της επικινδυνότητας, αποφάσισε ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Νικόλαος Νικολάου.

Ειδικότερα η απόφαση περιλαμβάνει τα εξής:

Την εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, στο τμήμα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων από την χ/θ 59+681 έως την χ/θ 139+000, για την εκτέλεση εργασιών επούλωσης λάκκων.

Εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 28 Δεκεμβρίου 2018 έως και 28 Φεβρουαρίου 2019, κατά τις ώρες από 07:00 το πρωί έως 7:00 το απόγευμα.

Οι εργασίες θα εκτελούνται σε θέσεις περιορισμένης έκτασης και μετά το πέρας των εργασιών τα ανακατασκευασμένα τμήματα θα δίδονται άμεσα στην κυκλοφορία.

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε.», θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την υπ’ αριθ. (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.

Την λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης του παρόντος άρθρου, έχουν αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου και το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας, κατά λόγο αρμοδιότητας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.