Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομιλία Μητσοτάκη στο ΔΑΚ Αγρινίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομιλία Μητσοτάκη στο ΔΑΚ Αγρινίου

Απόφαση για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έλαβε και ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία για την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», την Παρασκευή 05/04/2019 και ώρα 19.00.
Συγκεκριμένα, αποφάσισε την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 17.00 έως 22.00 , στο τμήμα της δημοτικής οδού Εθνικού Σταδίου, από την διασταύρωσή της με την δημοτική οδό Ηπείρου μέχρι την δημοτική οδό Εθνικού Σταδίου αριθ. 16 (ανώνυμη χωμάτινη οδός – έμπροσθεν αθλητικής εγκατάστασης «Αγρίνιο Tennis Club»)
Επίσης την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από 17.30 έως 22.00΄ ώρα της 05/04/2019, επί της δημοτικής οδού Εθνικού Σταδίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας (ανόδου) από την δημοτική οδό Εθνικού Σταδίου αριθ. 16 (ανώνυμη χωμάτινη οδός – έμπροσθεν αθλητικής εγκατάστασης «Αγρίνιο Tennis Club»,) έως την διασταύρωση των δημοτικών οδών Εθνικού Σταδίου και Ηπείρου.
Η οδική κυκλοφορία στα ανωτέρω σημεία, θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων, μέσω παρακαμπτηρίων οδών.
Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.