Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Κωνσταντίνος Κακούσης έλαβε απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύουν στην ευρύτερη περιοχή πέριξ του γηπέδου για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, μεταξύ των ομάδων του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Ειδικότερα θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 16.30΄ έως 23.30΄ ώρα της 19/09/2020, στις οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου και

Επίσης θα ισχύσει απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου, από 17.30΄ έως 23.30΄ ώρα της 19/09/2020, για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος από τις 16.30΄ έως τις 23.30΄ της 19/09/2020.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.