Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Λάρισα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Λάρισα

panetolikos-neo-gipedo-1-of-72-900x550
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή γύρω από το γήπεδο του Παναιτωλικού αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου. Θα ισχύσουν για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου Παναιτωλικός-Λάρισα το απόγευμα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017, για το πρωτάθλημα της Super League.
Ειδικότερα η απόφαση περιλαμβάνει απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από τις 13.00 έως τις 20.00 ώρα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017, στις οδούς Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), ανώνυμο πεζόδρομο έμπροσθεν γηπέδου Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.
Επίσης, απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από τις 14.15 έως τις 20.00 ώρα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017 .
Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον το επιβάλλουν οι κυκλοφοριακές συνθήκες, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.