Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Ξάνθη

panetolikos-neo-gipedo-1-of-72-900x550
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ Παναιτωλικού και Ξάνθης το μεσημέρι (3:00) του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Η απόφαση περιλαμβάνει:

Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από τις 11.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2017, στις οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), ανώνυμο πεζόδρομο έμπροσθεν γηπέδου Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Επίσης την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα τη ίδιας ημέρας, για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο ποδοσφαιρικός αγώνας.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της απόφασης από τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2017.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ., ενώ η εκτέλεση της απόφασης έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.