Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 8ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου “Άγιος Αρτέμιος”

spo-laikos-agonas-agios-artemios (8)

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του 8ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου “Άγιος Αρτέμιος” (συνολικής διαδρομής 8 χλμ) την 28η Απριλίου, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.
Ειδικότερα η απόφαση προβλέπει την σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων , επί των οδών: Κυριαζή, Επισκοπής, της Επ. Οδού Αγρινίου – Αγγελοκάστρου ( στο τμήμα αυτής από την οδό Θράκης έως την Δ.Κ. Δοκιμίου), Πλατεία Δοκιμίου, ανώνυμες οδούς Δ.Κ. Δοκιμίου, Παράπλευρη οδό αρδευτικής διώρυγας προς Λεύκα , οικισμός Βελούχι και στα δύο  ρεύματα κυκλοφορίας.
Η απόφαση αφορά τις ώρες 17.00- 19.30 ωστόσο  τα χρονικά διαστήματα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή της κυκλοφορίας) δύναται να μειωθούν ή να παραταθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό.
Οι παραβάτες της απόφασης  διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» ενώ η λήψη επιβαλλόμενων μέτρων έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.