Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας

kykloforiakes-rythmiseis
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό  Αμφιλοχίας – Λευκάδας, για την υλοποίηση εργασιών συντήρησης της οδοποιίας του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας .

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει η εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων από την 22+000 χ/θ έως την 32+000 χ/θ της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοποιίας (κοπή και κλάδεμα δέντρων, καθαρισμός ερεισμάτων, κ.λπ.) κατά το χρονικό διάστημα από 08/03/2017 έως και 31/03/2017, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την εργοταξιακή σήμανση των εκτελούμενων οδικών έργων, ενώ μετά το πέρας τους, τα ανωτέρω τμήματα των Ε.Ο. θα δίνονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

Κατά το αναγραφόμενο χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. –ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε., Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.», αναμένεται να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων και την σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Οι παραβάτες της παραπάνω απόφασης διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τη λήψη των επιβαλλομένων μέτρων έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.